konsolda tıkırtıları kesmek için çift taraflı 3m bant

magic_ksk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracın ön konsolu motor titreşiminden bile etkilenmeye başladı tıkırtı yapıyor, tıkırtı yapan yeri elimde bastırdıgımda ses kesiliyor, konsolu söküp boşluk yapmış yerlere tıkırtı yapan yerle çift taraflı bant yapıştırıp boşlugu alsam olur mu, siz ne tavsiye edersiniz?

Bence ses gelen yere sünger sıkıştırmaya çalış, hem bu sayede sökme takma işleminden de kurtulursun.

Evet çift tarafı bant yerine bir yüzü süngerli ince pencere bantlarından al.
Konsol boyunca kenarlara yapıştır.
hem daha estetik olur hemde aradaki boşlugu tam kapatır.

Şu tıkırtıların kaynağını tespit eden var mı? Izgaraların ordan geliyor gibi ama bir türlü bulamadım...

Bende motordan gelen tıkırtı sesi vardı kapotu actım radyötor pervanesi ses yapıyordu hortum kestim radyötor ile ön şase arasına sıkıştırdım ses kesildi.

ön konsoldan gelen ses içinde siyah conta aldım tüm konsolu söktüm somun olarak tüm vidaların altına takdım:cool:

Evet çift tarafı bant yerine bir yüzü süngerli ince pencere bantlarından al.
Konsol boyunca kenarlara yapıştır.
hem daha estetik olur hemde aradaki boşlugu tam kapatır.

+:alkis: bu daha mantıklı

Şu tıkırtıların kaynağını tespit eden var mı? Izgaraların ordan geliyor gibi ama bir türlü bulamadım...

benimde ızgaranın ordan geliyor. özellikle mucurlu asfaltta zırıltı şeklinde. elimle ızgaraya bastırınca duruyor. ızgarayı sökerken tırnagın birini kırdım. oraya silikon veya sünger sıkıştıracam. birde vites kolunun ordan geliyordu elimle konsolu tutunca geçiyordu. orayada konsolu kastırıp küçük ağaç parçası koydum orası düzeldi. Göklere çıkardığımız opel le düştüğümüz hallere bakarmısınız.

Bende motordan gelen tıkırtı sesi vardı kapotu actım radyötor pervanesi ses yapıyordu hortum kestim radyötor ile ön şase arasına sıkıştırdım ses kesildi.

ön konsoldan gelen ses içinde siyah conta aldım tüm konsolu söktüm somun olarak tüm vidaların altına takdım:cool:
Tüm konsolu nasıl söktün yavv bize de bi anlatsana :D
Ben konsolu bırak kemer dolama yerinden bile tıkırtı geliyo:cry:yerlerini tam bilsem sağı solu açıcamda benimkilerde dokunsam bastırsam çeksem bile ses durmuyo,biraz derinlere inmek gerekcek gibi:sorry:

dostum vala bende senin gibi bilmiyordum :) forumda gezin var ön konsol sökme diye.inan çok basit 7-8 kere söktüm ben.yol bilgisayarım için.
söküp taktıkdan sonra var be ben neymişim diyceksin :D

Ön konsol derken yoksa bu teypin olduğu orda taraf mı:D

Geri