Koni' nin yaylarla uyumu hk.

ceterisparibus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkesin bildiği sarı koni spor amortisörlerin yaylarla uyumu nasıldır arkadaşlar ? Yani her çeşit marka yay ile kullanılabilir mi, uyumsuzluktan oluşabilecek muhtemel sorunlar nelerdir ?

Araç bertone.. İmzamdaki fotodan görüldüğü gibi; orjinal amortisörün üzerinde önlerde 50, arkalarda 35 mm voglant yaylar var..Bu arada koniler takıldığında araçta herhangi bir yükselme yada alçalma oluşur mu ?

Koni ile ilgili tecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim..

Bende süspansiyonları değiştirmeyi düşünüyorum ve ilk tercihimde koni olacak.Bilgilerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Bende süspansiyonları değiştirmeyi düşünüyorum ve ilk tercihimde koni olacak.Bilgilerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Koni kullanan kimse yok kardeşim galiba ama Allah tan ümit kesilmez..:confused:

Siteden 'Bülent5834' nickli üye kullanıyordu hatta satıyordu bi ara,şu an ne durumda bilmiyorum...

Kendisiyle görüşürseniz,bilgi verir diye düşünüyorum...

orj oranla 1.5 cm daha indiriyormuş

şuandada olduğu gibi ön amortisöre daha fazla yük biner fatih başka bir zararı olmaz ..amortisörler biribirinden bağımsız çalışır..koni amortisörlerde sertlik yumuşaklık ayarı vardır ama en yumuşağı bile normal amortisörlerden serttir..sarı olanlar spor..kırmızı olanlar günlük kullanıma uygun olan amortisörlerdir

bende siteden birini bulamadım kırmızı koni düşünüyorum en iyisi türkiye ye ithal eden firmaya telefon açıp sormak.

ben ebay den almayı düşünüyordum.

Geri