Kondisyon..

DarkMagic

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ye-iç hayatım bundan ibaret oldu biraz olsun kondisyon kazanıyım diyorum kas falan çalışıyım ne alet tavsiye edersiniz zamanım olsa spor salonuna gidecemde..:)

Zaten spor salonuna gidince oradaki eğitmenler uygun bir program yazıyor merak etmeyin :D Siz sadece selamın aleyküm ben sportif olcam deseniz yeter :D

Koşu bandı, iki adet dumbell, barfiks çekilebilecek bir boru veya alet yeterli. Birazda şınav mekik tamamdır :D

evde spor yapmazsın alete felan para verme,
her sanah 100 şınav çek 100 mekik çek
yeter yemeğini yarı yarıya azalt,
arada akşamları koşabilsen dahada iyi olur,

evde spor yapmazsın alete felan para verme,
her sanah 100 şınav çek 100 mekik çek
yeter yemeğini yarı yarıya azalt,
arada akşamları koşabilsen dahada iyi olur,
Burada acaba her gun, her gunu birak, bir gun 100 sinav, 100 mekik cekebilecek kac kisi vardir ??:):):):)

Bu arada daha evel yazmistim, tekrar yaziyorum. Ev ortaminda belki arnold gibi olamazsin ama fit bir vucut yapmak gayet mumkun. Internetten P90X programini bulup indirin. Neredeyse aletsiz olarak yapilan bu programi 2-3 ay araliksiz kullanirsaniz, gorursunuz nasil sonuc veriyor. Onun disinda youtube dan milyon tane evde yapilabilecek program bulabilirsiniz.

-Yay+dumble(başlangıç için 4kg sonra 10 luk)
-Kum torbası+bilek bandajı+antrenman eldiveni(bilek destekli ve cırt cırtlı)
-Her gün en az yarım saat normal tempoda koşu(koşacak alan yoksa koşu bandı)

Bunları temin edip düzenli çalışırsanız ve hatta internetten traininglerini indirip uygulamalı olarak çalışırsanız antiparantez eskidende sporla uğraşmışsanız 3 ayda kendinizi şaşırtabilirsiniz.Göbek bölgesi için aletsiz özel çalışma sistemleri var...

spor salonuna gitmeden olmaz,
spor disiplindir, evde bunu sağlayamazsın bi kaç gün sonra bırakırsın,
tabi evinde bir odayı spor salonuna çevirirsen olurmu bilemem,
ama öle ap şepır alayım kas yapayım olmaz,
dediğim gibi sabah yataktan kalka kalkmaz şınav çekmek biraz olsun iyi hissettirir

Tolga ey askermisiniz???
ciddi soruyorum merak ettim:]

Geri