Kompresör amaci??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ozgurruh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ozgurruh

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba,
LPG takıldığı için Stepnem boşa çıktı genellikle taşımaya gayret ediyorum ayrıca lastik spreyimde var fakat bu kompresörleri merak ediyorum. Yani lastik havası indiği zaman kullanımı dışında tekere çivi girdiği zaman çiviyi çıkartıp lastiği yeniden şişirme gibi bir özelliği varmı? Yoksa lüzumsuz mu yani sadece inmiş lastiği mi şişirir? Nedir acaba bunun amacı?
Teşekkürler.

Çakmaktan aldıgı 12 Volt ile çalışan aletleri diyorsan çok kullanışlı değiller, sadece eksik havayı tamamlamak için faydalı, yoksa janta oturmuş bir lastiği o aletle çok zor şişirirsin.Eğer bizdeki dandik başka markalar canavar gibi çalışıyor diyeniniz varsa ona lafım olmaz ama benim gçrdüğüm birkaç örnek hiç de başarılı değildi.Zaten lastiğe çivi girmişse yapacak birşey yok, lastikçiye ugramak şart olur

basın nıtro cıvıde gırse 1 veya 2 ayda anca farkedıyosun anca lastıgın havası azalıyor pompayada gerek kalmıyor :D

kompresör normal bilidğin havayı kendi basan bi alet. öyle çiviyi söktüm basayım gideyim olmaz delikten hemen kaçırır geri zaten.

ama diyelim lastik patladı, ilk önce o köpük gibi şeyi sıkıp, ardından kompresörle hava basarsanız, işinizi görür. 1 kere başıma geldi, bu şekilde 4-5 km gidip lastikçi bulabildim

Çok teşekkürler merak ettiğim de buydu. Yani tek başına bu alet fos. Olacaksa önce köpük sonra kompresör diyorsunuz. :)
Peki Bu köpüklerden bende var. Tek başına şişirir mi acaba? Değilse Kompresör almayı düşünüyorum şöyle bulunsun diyerek. Ama alıancak kompresörlerde sanırsam en önemlisi kaç ps hava abstığı sizce 300 yeterli olur mu yada 250. Çünkü ben hepsiburada da daha yükseğini görmedim.

cıvıyı felan sökmene gerek yok, cok buyuk yarılmalar olmadgı sureece sık taş gıbı yapar ...

Şu küçük stepnelerden alsana çok az yer tutar zaten bagajda..

Geri