koltuk temizleme yardım

canım opelim

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
arkadaşlar koltuklarımı temizlemek istiyorum ama nasıl yapacgım hakkında bi bilgisi oln arkadaşlarım varsa sevinirim....:confused:

kosla halı deterjanı ile temizlemişti arkadaş.fena olmamış.ama fazla ıslatmamaya özen göstermen lazım. kolay kurumaz.

bende aracı yenı aldıgımda acemıydım ve asbirin dıye bı marka vardı ( umarım marka adını doru yazmısımdır :s ) koltuk,döşeme falan temızleyıcı.. Belki acemi şansıydı ama gayet ii temızlemısdı.. özellıkle cıkarmak ıstedıgım ufak yegenım kusmuşdu ve 2 gun kaldı onu çıkarmakdı iide cıkardı. Fiyatıda 4-5 tl bseydı bulabılırsen dene bence.

Koslo al arkadaşın dediği gibi fazla ıslatmadan yap kuruduktan sonra çektir güzel oluyor.Islatırsan kokar ben yaptım bi kaç gün biraz koktu...

Halı yıkama makinesi ile yıkamıstık iyice çektirince 1 günde kuruyor tertemiz olmustu

Güneşli bir günde öğlden önce halı yıkama makinesi ile bir güzel temizleyin. Öğle sıcağında da kapılar açık bekletin. Tertemiz olur, bir günde de kurur..

wurth active clean süper bir ürün, uygulaması da çok kolay. fiyatı 20 ya da 30 lira ama sonuç mükemmel

kosla oxi halı alacaksın pazar günü güzelce bir temizleyeceksin
bende dun marketten kosla oxi halı aldım yarın temizlik yapacam
inş beklediğim ve umduğum gibi olur resimli olarak p.tesi sonucu
burdan paylaşırım

bende sonax döşeme temziliği için olan ürünü kullandım sonuc mukkemeldı.....urun köpük fırlatyo ve koltugun heryerıne esıt mıktarda dagıtıyo kokusuda guzel.....ancak tavan ıcın kosla fılan kullanmayın cunku tavanınız sarkabılır...

Geri