Koltuk Kılıfı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugurkurt1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ugurkurt1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese Merhabalar...

Serviste aracıma uygun koltuk kılıfı sorduğumda bu araçlara koltuk kılıfı takılmıyor koltukta hava yastığı var cevabını aldım hem koltuklar aşınmasın hemde kirlenmesin diye kılıf takmayı düşünüyordum açıkcası koltuk kaplamasını sevmedim aracım Enjoy Active, Sport modelin koltukları daha güzel  011zaa bu durum doğru mudur ? Kılıf kullanamıyor  muyuz ?

şimdiden cevaplar için herkese teşekkürler..

Ynt: Koltuk Kılıfı

Koltuk kilifinin hava yastigi olan kismini guzelce kestirirseniz skinti olacagini dusunmuyorum. sport alti modellerde kullanilan koltuk kaplamasi malesef astra standartlarinin biraz altinda hakkaten.

Scrapercar link' Alıntı:
Koltuk kilifinin hava yastigi olan kismini guzelce kestirirseniz skinti olacagini dusunmuyorum. sport alti modellerde kullanilan koltuk kaplamasi malesef astra standartlarinin biraz altinda hakkaten.

O zamanda görüntü hoş olmaz kesilen yerden toz vs. içeri kaçar. Zaten güzel kılıflar yok piyasada diktirmeyi düşünmüştüm sport döşemesine benzer bir şekilde ama olmuyormuş. Servis koltuk döşemesi sipariş edip söker takarız dedi ona da fazla para isterler yapmak için.

Bence hic gerek yok.
Hem cirkin oluyor hemde basliklar cikmadigi icin kilif uydurmak zor.

B֜LENT link' Alıntı:
Bence hic gerek yok.
Hem cirkin oluyor hemde basliklar cikmadigi icin kilif uydurmak zor.

Kendi Döşemesi güzel değil  :( 

Odak'ın yaptığı koltuk kılıfları harika. Bir bakın derim.

ugurkurt link' Alıntı:
Kendi Döşemesi güzel değil  :( 
Her döşeme kiliftan iyidir.

spitemre link' Alıntı:
Abı kılıf mılıf ne yaww ?? :D :D
Hani beline taktigin varya onun kilifindan bahsediyoz.  011zaa

Ynt:

Kilif milif diyorsunuz ama enjoyun doseme seçenegini begenmedim gozume hos gorunmuyor. Masrafli olmasa dosemeyi degistirecegim. Suan mumkun degil ama degistirmem.

Geri