Kolçak arıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Goktan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Goktan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkada$lar merhabalar , geçen ay 2005 model astra h aldım siyah renkli , araç gayet güzel bir de opel forumuna üye olalım dedim derdimiz sıkıntımız olursa payla$alım die..
aracımda tek eksik olarak xenon ve kolçağı farkettim xenon u aldım $imdi sıra kolçakta.. orjinal ya da çıkma kolçak arıorum çok da tuzlu olsun istemiorum açıkcası. yanlız $öle bi sorun war internetten daha önce bi kolçak almı$tım fakat konsolu delmem gerekti vs bende beğenmedim ürünü iade ettim. o yüzden orjinal olsun istiorum. ucuza bulabilcegim bi yer war mı ya da tawsiye edebilceğiniz bi$eyler?

arkadaşım bende de astra 2005 h var.Bu kolçağı aldımhttp://www.hepsiburada.com/modacar-millenium-siyah-kol-dayama-kolcagi-bardaklikli-301008/productDetails.aspx?categoryid=260649&productid=otm301008
bire bir uyumlu artı deri döşeme olduğu için orjinal durdu.ben 30 liraya takırdım çok kaliteli düğmeye basıp kendi açılıor derin bardaklığı güzel ucu kapı açma kollarına uyuyor krom gibi yakın zamanda eklerim resimleri.Ben deldirdim ama belli olmuyor inan benden önceki taktırıp çıkarmış ben kolçak taktırmayı düşümdüğüm zaman anladım.Ayaklarını isteğe bağlı kestirebilirsin ben kestirmedim orjinal çakmaları 80 150 400 kadar çıkıyor bence fazla para verme iş görür...

Arkadaşlar ilk mesajlarınızı üye arşivi bölümüne yazmanız gerekiyor. Orda kendinizi tanıtmak zorundasınız. Ayrıca kolçakla ilgili çok başlık var.Aratıp onları okursanız sizin için daha verimli olur.

Geri