Kol dayama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aKSeL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Favorilerimde ekli idi. Almayı çok istiyordum sizin bu linkteki pahalı ben 15 TL ye aynısını buldum. Paramın boşa gitmesini istemedim. Ve sanayide aksesurcıda yakından gördüm kalite yok ayak kısmı da plastik hmeen vazgeçtim.

Adi bişeyse uzak durmak lazım...amacına hizmet etmeyecek parçaya neden para verelim ki...

Corsa C için orjinal kol dayamalar yaklaşık 80 ile 120 TL arasında oluyor yalnız aKSeL arkaşımızın paylaştığı linkte 38 TL acaba nasıl bir fark bu aradaki fiyat uçurumuna neden oluyor. Ve bu 38 TL olanı alıp kullanan var mı?

bende düşünüyorum ama binerken ağırlık veriyorum kırılsın istemem.ayak kısımları sağlam birşey bakıyorum,ürün bulan fikir ve yorumlarını yazarsa sevinirim,saygılar

Ürünü yakından inclediğimde ilk gözüme çarpan inanılmaz esnek bir plastikten olan ayakları.Aslında baktığımızda azda olsa esnemesi güzel ancak şöyle de birşey var aracımızın içinde bile çoğu zaman ısı değişiklikleri oluyor.Örneğin;sabah arabaya binerken araba soğuk sonrasında biz ısınmak için kalorifer açıyoruz ve bu şekilde araç içinde ısı farklılığı oluşturuyoruz.Ve bu ısı farklılıkları bu kolçak gibi esnek plastikten olan ürünleri hırpalıyor ve "çaatt" sabah daha yola çıkarken hafifçe ağırlığımızı taşıyan kolçağımız kırılıyor:) Birde ikinci gözüme çarpan aracın plastik aksamındaki o dokuyla bu kolçağın dokusunun tutmaması(ben şahsen çok takıntılıyım bu mevzuya).Ancak merak etmeyin elbet istediğimiz standartlarda bir ürün bulup sizlerinde yüzünü güldürücem:)

1 yıldır kullanıyorum aynı ürünü 35 tl ye almıştım ama dün alt kısmı çatladı...
arkadaşların dediği gibi fazla yüklenmeyin kırılabilir...

ama fiyatına göre bence uygun...iyice kırılırsa aynısından tekrar alıcam:D

Sipariş ettim bekleyin ben bi takayım =) Eğer sorun yoksa resim çekip yazarım foruma :)

Memnun olan var beğenmeyen var insan ne yapacağını şaşırıyor vala :) beklentiye göre değişiyor tabi durum...