kol çıkartma

bacadir68

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar şimdiden ilginiz için tesekkurler. bir sorum olacak. kol çıkarma tam olarak nedir. nasıl meydana gelir. ve tamiri mümkünmü ve mümkünse performansa etkilermi.

Perfonmas sıfır olur.
Kolu çıkartan motoru kucaklamış olur.
Pistonun motor bloğunu patlatıp dışarıya çıkmasıdır.
Buda susus yağsız kalıp fazla hararetten dolayı genellikle meydana gelmesidir.:(

peki tamiri mümkün değilmi. tamir edilse işe yaramazmı acaba? :S

Mümkündür . Yolun düşerde sanayilerde araştırırsan rektefiyecilerde görebilirsin .Onarımdan sonra değişen birşey olmaz ama ALLAH göstermesin astrnomik rakam masrafı olur.:(

yok sorma amacım bi arac var usta kol çıkarmıs olabilir dedi. ama düzeltilmiş demişti. ancak motordan bi tıkırtı geliyordu. ses o sebeple yapıyor demiştide. bende acaba bi terslik yaparmı ileride diye sordum

Son düzenleme:
Neye göre karar veriyorki:confused:
o iş yarım yamalak yapılmaz ki .Hemde şıkırdı olacak Araçta kullanılaçak. Bana biraz garip geldi. Şu anki perfonması nasıl. :confused:

yaa şöyle söyleyim. mesela rolantide beklerken aractan tık tık ses geliyo. usta konyada yetkili servisten ayrılma. kendine özel yer actı. o dedi. suan en güvenilir ustalardan biri. performans olarak sorun yok gibi görünüyo. baya bi zorladık sorun yok. ama arac gaz kesmiyor. devir ibresini sona yapıstırabiliyorsun bununla bir alakası vardır mutlaka bu kol çıkarmanın diye düşünüyorum

o tık tık sesi subaplardan falan geliyo olmasın ?

iticiler boşluk yapmıştır..

yaa şöyle söyleyim. mesela rolantide beklerken aractan tık tık ses geliyo. usta konyada yetkili servisten ayrılma. kendine özel yer actı. o dedi. suan en güvenilir ustalardan biri. performans olarak sorun yok gibi görünüyo. baya bi zorladık sorun yok. ama arac gaz kesmiyor. devir ibresini sona yapıstırabiliyorsun bununla bir alakası vardır mutlaka bu kol çıkarmanın diye düşünüyorum
devir kesmiosa sona kadar dayanıosa bu şekilde şimdiye kadar kol çıkarmadıysa bile heran çıkarabilir..

Geri