Kocaeliler ve kocaeliyi bilenler bir bakabilirlermi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CHa.AY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
öncelikle hayırlı olsun.
coleman yerler ve kiralar hakkında detaylı bilgi vermiş. Tavsiyem ilk yıl herhangi bir yurtta kal, çevre açısından çok büyük katkısı olur. Bu zaman zarfında da kafana göre elemanlar bulup, seneye eve çıkarsın.

cüneyt abi zaten bir arkadaş var orda ama şimdilik eve geçsek bile bi kaç problem olacağını düşündüğümüz için yurt düşünüyorum olurda olmazsa bu durumları öğrenmek istedim.

edit:

hocam peki bilginiz varmı ek yerleştirmeler için yurtta yerleşme olurmu?

birde buna cevap arıyorum

yazıyı inceledim güzelmiş gerçekten forumada kaydoldum:D kocaelili olarak:D:D gidince ayarlamaya karar verdim büyük ihtimal yurt olacak ama ev ihtimalide var tabiki. teşekkürler bilgileriniz için emin olun çok faydalı oldu

ek yerleştirme oluyor fakat bildiğim kadarıyla daha doğrusu benim zamanımda siz öss formda yurt istiyorsunuz. ve sonuçlar açıklandığında atıyorum siz kocaeli üniversitesi yurt sıranız 500. alınan kişi 300 olsun. sonra ek kontenjan açılıyor. mesela 50 kişi olsun. yani 350. kişiye kadar alıyor. siz 500. olduğunuz için yine açıkta kalıyorsunuz. şimdi tam olarak nedir bilemem. ayrıca yurtta kalcaksan yurt seçimini iyi yap derim. çok arkadaşım yurtlardan dertli.

ek yerleştirme oluyor fakat bildiğim kadarıyla daha doğrusu benim zamanımda siz öss formda yurt istiyorsunuz. ve sonuçlar açıklandığında atıyorum siz kocaeli üniversitesi yurt sıranız 500. alınan kişi 300 olsun. sonra ek kontenjan açılıyor. mesela 50 kişi olsun. yani 350. kişiye kadar alıyor. siz 500. olduğunuz için yine açıkta kalıyorsunuz. şimdi tam olarak nedir bilemem. ayrıca yurtta kalcaksan yurt seçimini iyi yap derim. çok arkadaşım yurtlardan dertli.

selçuk abi hangi anlamda dertli yavuz sultan selime iyi diyorlar. kampüsün yanındakine bilginiz varmıdır?

bazı arkadaşların demesine göre sıcak su muhabbeti problem, bazı yerlerde temizlik problem. ama kampus içindeki yurtları çok övüyorlar. oraya girmek içinde şans gerek tabi

bazı arkadaşların demesine göre sıcak su muhabbeti problem, bazı yerlerde temizlik problem. ama kampus içindeki yurtları çok övüyorlar. oraya girmek içinde şans gerek tabi

hocam kampüste değilim. kocaeli meslek yüksek okulundayım. şans sorun deil. var bol şansımız:D ayrıca bu myo ya en yakın bildiğiniz temiz bir yurt varmıdır?

nerdeki meslek yüksek okulu? gölcükteki mi

yok mahmutpaşada yahyakaptanın aşağı tarafında, kullar sanırım

Geri