Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
airsuspansiyonu bende yaptıracaktım dijital airsuspansiyonu araştırdım aklıma yattı çok fena bişey ama kısmet değilmiş satılığa çıkardım arabamı ilk aldığım araca yaptırıcam bu işlemi. Sen yaptırda yorumlarını yaz
airsuspansiyonu bende yaptıracaktım dijital airsuspansiyonu araştırdım aklıma yattı çok fena bişey ama kısmet değilmiş satılığa çıkardım arabamı ilk aldığım araca yaptırıcam bu işlemi. Sen yaptırda yorumlarını yaz
blow off hiç tavsiye etmiyorum zararı bile var araç yağ yakıyo yağı eksiliyo siyah duman atıyo. sonradan taktırıpta memnun kalanı hiç duymadım görmedim valla
blow off hiç tavsiye etmiyorum zararı bile var araç yağ yakıyo yağı eksiliyo siyah duman atıyo. sonradan taktırıpta memnun kalanı hiç duymadım görmedim valla
Ama arkadaşı yanıltmayın Kardeşim çünkü orjinal lastik ve jantla 5 cm yay takıyor Aşırı fark etmeyecek senin jantların ofsett li,ofsette lastiğin yanağını açıyor ve araba yayla birlikte dahada oturuyor.Orjinal lastiklerle zorluk çıkaracağını sanmam 5 cm yayların yanlışım varsa düzeltin