Arkadaşlar Merhaba..Düşündük taşındık forumuzda'da izmitli arkadaşların kalabalık oldugunu gördük küçük capta bir buluşma organizasyonu yapalım dedik.. İzmitte epey astra var yollarda görebiliorum fakat forum'dan pek haberdar deiller herhalde.. Su sıralar formuzda' da gördüğüm kadarıyla sıklaşıyoruz..Benim icin tatmin edici izmitten anıl arkadaşımızla sürekli irtibat halindeyiz, diğer arkadaşlarımızlada aynı sekilde mesafade görüşmek isteriz o yüzden böle ufak capta bir buluşma gerçekleştirmek istiyoruz. Amacımız izmitten 41 kere maşallah olarak istanbul ve çevre illerdeki organizasyonlara toplu bir şekilde katılmak
Daha heycanlı olur gibi geldi.. Lafı fazla uzatmak istemiyorum
. Tarih ve saate geciyim hemen ilk önce ben kafamda 2 tane yer belirledim katılımcı arkadaşlarımda ortaya fikir koyabilirler..
1. Carrefour acık otopark üst kat
Zaman Olarak
24 mart Cumartesi akşamı saat 18:00
Çevre illerden katılmak istiyen dostlarımıza'da kapılarımız acık şöle bi manzara eşliğinde balık yemeye davet ediyorum sizleri
Görüşmek dileğiyle hoşcakalın..
P.S: Liste katılımcı arkadaşlar oldukça güncellenecektir.
Katilimcilar
1-özer
2-Anil
3-berk.c
4-yilsev
5-avicenna
6-gokalp (istanbul)

1. Carrefour acık otopark üst kat
Zaman Olarak
24 mart Cumartesi akşamı saat 18:00
Çevre illerden katılmak istiyen dostlarımıza'da kapılarımız acık şöle bi manzara eşliğinde balık yemeye davet ediyorum sizleri

P.S: Liste katılımcı arkadaşlar oldukça güncellenecektir.
Katilimcilar
1-özer
2-Anil
3-berk.c
4-yilsev
5-avicenna
6-gokalp (istanbul)