kmh saati hakkında bilgi

danger16

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar neden kmh saatindeki ışıklar söndkden sonra çalışıtıryorz ??

elektronik sistemlerin check-up yapması bazı ufak hazırlıklar vs. için ışıkların sönmesini bekliyoruz

dün ben bu ışık lar yüzünden yolda kaldım sotop ile kırmızı yanıp sönen bşi var sönmedi marşa bastım calışmadı az bekledim ondan sonra geldi

Nasılki bilgisayarı düğmesine basınca windows'un tamamen hazır olmasını bekliyorsak ona benzer bir durum.Tüm sensörler beyin tarafından görülecek ve pompa- enjektör gibi donanımlar start'a hazır olacak ve marşa öyle basacağız.Beklemeden çalışmaz mı ? çalışır elbet ama o esnada yazılıma zarar vermek gibi teorik hatalar ihtimal konusu.Doğru olanı beklemek.

ışıklar sönmeden bastığında araba çalışır fakat aracın beyni tam kontrol yapmadığı için arıza yada ABS lambası çalıştırdıktan sonra sönmeyebilir..Tech makinasına bağlatarak söndürmen gerekir...

ışıklar sönmeden bastığında araba çalışır fakat aracın beyni tam kontrol yapmadığı için arıza yada ABS lambası çalıştırdıktan sonra sönmeyebilir..Tech makinasına bağlatarak söndürmen gerekir...
benim kim calışmıyo işte :(

benimki de motor sıcakken ilk marşta çalışıp devir yükselip geri düşerek stop ediyor

benzin pompası da bişiler yapıyo o sırada, sanıyorum ilk çalıştırma için basacağı benzini hazır ediyo gibi bişey
o sebepten o aralığı beklemek lazım,
bizimkilerde sadece benzin uyarısı bir süre yanıp sonra sönüyor
benzin azsa sönmüyor :D ama çalışıyor

hava yastığı tetikleyicilerinden tut abs kontrol ünitesine kadar araç o sürede kendini hazırlıyor tavsiyem beklemeniz...

Geri