km ve devirsaati sorunu

gencer_15

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracım 1998 model vectra b sorun bazen devir saati bazen km saati ibreleri kontak kapalıyken bile bi süre titriyor ve titrediği zaman ne km ne devir saatleri çalışmıyor
kontak acıkkende ikisinden biri titrediği zaman çalışmıyorlar acaba sorun komple ekrandamıdır

aracım 1998 model vectra b sorun bazen devir saati bazen km saati ibreleri kontak kapalıyken bile bi süre titriyor ve titrediği zaman ne km ne devir saatleri çalışmıyor
kontak acıkkende ikisinden biri titrediği zaman çalışmıyorlar acaba sorun komple ekrandamıdır
abs sensör kablosuna bakınız

şuan itibariyle devir sati ibresi titriyor ve iki ibrede çalışmıyor

göstergeler gidik olabilir.
anakart arızalı olabilir.
şase kablosuna bakın...

araştırmalarıma göre içinde bi dişli varmış küçük bi dişli o dişlerinin bozulması ile ilgili olduğu doğrultusunda bilgiler edindim acaba ne kadar doğrudur bilmiyorum

göstergeler gidik olabilir.
anakart arızalı olabilir.
şase kablosuna bakın...
Aynen Fatih,dişlide olsa motor kontağını kapatınca neden titresin? ya kart ya şase

peugeot 206'ların en kronik sorunu göstergeler artık ihtisas yaptım üstünde. benim step motorları arızalıydı yaptırdım/yaptım bu seferde dip gaz falan yapınca devir saati dibe vurup geri geliyordu söke taka söke taka anakartı kaybettik. şimdi abs lambası yanınca göstergeler takılı kalıyor. sağlam bir tv tamircisi bile çözer motor ayaklarının olduğu yerlerde lehim çatlağı oluyor ben havyayla yeniledim bir yerde daha sıkıntı var çözemedim ama ben komple gösterge alacağım zaten 250 tl verip kurtulacağım :D

Mutlaka tacho arkası panelde bir akım kondensatöründe sorun vardır.

Aynen Fatih,dişlide olsa motor kontağını kapatınca neden titresin? ya kart ya şase

Abi 0 lamaya çalışıyor kapatınca, ama motor son noktasına gelince vuruyor, çıkıyor, vuruyor çıkıyor.

Geri