km rakamlarının ışığı yanmıyor..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FAYİK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FAYİK

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar..
öncelikle yeni üye olduğumu belirtmek istiyorum ve çok fazla zamanınızı almadan yardımınıza ihtiyaç duyduğum bir sorum olacak.
aracım 2000 model vectra . Aracımın km dijital rakamlar okunmuyor.
Göstergemdeki diğer ışıklarda bi sorun yok, Söylemek istediğim km dijitalinin ledi ayrımı,ayrıysa bunu değişmek zormu.
Şimdiden teşekkürler.

sol kalorifer mazgalını içten pimlerini açarak çıkarıcaksınız orta kalorifer mazgallarını aynı şekilde pimlerini ayırarak çıkarıcaksınız direksiyon arkasındaki üst ve alt plastik lerini çıkarıcaksınız. söktüğümüz kalorifer ızgaralarının altındaki 3 civatayı söküceksiniz. kilometre saatini komple dışarıya çıkartıp dijital km göstergesi ışığını değiştiriceksiniz. (not: çıkarmışken km saat ana aydınlatma 2 adet ampullerini de değiştirirseniz fayda var ve altaki motor arıza abs sinyal benzin ampullerini de değiştirirseniz iyi olur 1,2-1,4 wat gibi ampul ) ek olarak kalorifer ızgaralarını çıkarırken dikkat ediniz sıcak soğuktan gevremiş oluyor ve kırıılıyor. söktüğümüzün tersi olarak topluyacaksınız.hepsi bu kadar

teşekkürler...
umarım bu ledler lehimsiz sökülüp takılıyordur..

sağolun..!

Aynı sorun astrada başıma geldi elektrikçi 60 tl istedi.Kendim söktüm 8 tane vida var .Ampüle para bile vermedim.

Geri