km ile ilgili.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakan44

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracın km ile oynanıp oynanmadıgını yetkili servisten ögrenebilirmiyiz.

araciniz kac model ve daha once yetkili servisdemi bakimlari yapilmis boyleyse ogrenilebilir aksi takdirde ogrenilemez

mesela ben gittim topkapıda biryere şansa gördüm dijital km die
girdim içeri.
işte adamla kokuştuk bir yeri aradı plakayı söledi enson 110 binde servise girmiş
adam abi ben 80 e düşüreyim sen satana kadar 120 olur dedi karşılığında 50 tl istedi
ama km si değiştirilmiş bir araba birdaha km si değiştiremiyoruz dedi istersen gidip bi baktır değiştirmişlermi die.

yanlış bi iş şu km düşürme.... bence sahtekarlık yanlışmıyım.... Ama arabadan iyi anlayan biri aracın en azından 100000 km civarı olup olmadığını anlayabilir. gerçi km de pek önemli değil şantiyemde 45000 de bi kango var.. sanki dersin 500000 km :D

yanlış bi iş şu km düşürme.... bence sahtekarlık yanlışmıyım.... Ama arabadan iyi anlayan biri aracın en azından 100000 km civarı olup olmadığını anlayabilir. gerçi km de pek önemli değil şantiyemde 45000 de bi kango var.. sanki dersin 500000 km :D

ewet büyük sahtekarlık.Sadece meraktan sordum:sorry: Aracım şuan 156.000 de

bırak 156000 olsun.... her yaşın ayrı bi güzelliği var :D

benim astramda 125000 de.... ama gayet menunum gayet değil çok memnunum....

97 vectra cd de dikkatimi çekmişti. araba 235000 civarıydı orjinal kmsiydi kontağı kapattığımda km söndüğünde en başta 2 rakamı belli oluyordu. diğer rakamlar genelde değiştiği için karışıklık vardı ama baştaki 2 çok net belli oluyordu.

benim aracım 97 vecrta cd 240.000 de :D ne 100.000 deki opellere taş çıkartır maşallahhh

İşimiz şansa kalmış o zaman.İnş alacagım araç full yetkili servisis bakımlı 2004 ten bu yana kullanıyo alacagım kişi.

Geri