km çalısmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihan54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cihan54

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracımda sürekli abs arızası var birde km çalısmıyor hızda göstermıyor yani ne gibi bi arızası olabilir

abs arızası detaylı incelenmeli. belki de bir kablo yerinden çıktı, bu kadar da basit olabilir. masraflı bir arıza da olabilir.

km teli kopmuş herhalde. yan sanayi 20TL, orjinali 80 TL civarı

geçmiş olsun.

vectrada km teli olmaz

sol porya abs sensorunda sorun var...ya dişli ya sensorda soket paslanmasıda olabilir tel kopması vs..bakılması lazım

sol porya abs sensorunda sorun var...ya dişli ya sensorda soket paslanmasıda olabilir tel kopması vs..bakılması lazım

+ olarak araç yaşı dolayısıyla kronikleşen Abs beyni arızası olabilir. Tamiri 200tl civarıdır. Tech2 ile beyne giremez ve arızayı silemez iseniz, beyindedir sorun.

aynı birebir benim aracımdada var ayrıca sol abs sensörün kablosu dibinden kopuk lehimde tutmuyor.

aynı birebir benim aracımdada var ayrıca sol abs sensörün kablosu dibinden kopuk lehimde tutmuyor.
eğer porya girişi dibinden ise o zaman porya değişecek ne yazık ki?

+1 hızı sol poryadan okuyor. bende sağ poryayı değiştirdim, ara sıra ABS yanıyordu ve bazen km ibresi dalgalanma yapıyordu. Bu şekşilde sattım arabayı (Alıcıya durumu anlattım)

Geri