klımayı ara sıra calıstırın benden soylemesı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theopel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar klımanızı ara sıra calıstırın bızım arkadas 500 ytl masraf yaptı bu yuzden klıma gazını dondurmayın

paylaşım için teşekkürler

paylaşım için tşk.

evet bunu bende biliyorum arabayı ilk aldığımda servisinde söylemişlerdi özellikle opellerde varmış bu problem haftada bir kere 5 dk.falan en az çalıştır dedi yoksa akibeti iç açıcı olmuyor :(

walla bende klımaya bu aralar guzel bır masraf yapacak gıbıyım. gecen sene yaz basında klımayı bı actım tık yok, gıttım 75 YTL verdım gaz bastırdım 2 ay soguttu bır sabah bı actım yıne tık yok gaz yıne bosalmıs. bı taraflarında kacak var heralde ama anlayan bırısıne komple klıma tesısatını ellettırecez artık.

Ben kışın bile 10-15 günde bir defa 3-4 dk da olsa çalıştırıyorum.Şu anda 30 derece sıcakta 1. kademe yeterli oluyor.

hiç açmıyorum.aldığımdan beride dokunmadım bile klimaya.sadece alırken çalışıp çalışmadığını kontrol etmiştim.valla 80 bin bakımından yeni çıktı tık yok.eskisinde bile çalışırken yeni klima filtresindede tıkır tıkır valla

aceba o 500 ytl lik sorun neydi onu öğrenebilrmiyiz klimayı açınca araba stop mu ediyodu nasıl birşeydi?

Paylaşim Için Saol

Geri