klimayı açtığımda aracın çekiş düşüyor...

benim araba kalima açık giderken eşşek gibi, zaten normalde de çok bi atarı yok ama üstüne klima açınca çok feci oluyo. ama uzun süre klimalı kullandıktan sonra klimayı kapatınca bir anda arabaya chip tuning yapılmış gibi hissediyor insan :D

anlaşılan benim durum daha iyi... ama arkadaşlar benim sorun galiba daha farklı çünkü daha önceleri bu kadar değildi. en azından geçen yaz. bu arada hala gidemedim servise inş. bu hafta sonu... yada bi klimacıya gösterecem bakalım...

klımacılar bu dolum ıcın ne kadar ucret alıyorlar. ona gore bende bı baktırıyım. daha once hıc baktırmadım. ozellikle corsanın çekişi baya farkedıyo klimalı ve klimasız.

klımacılar bu dolum ıcın ne kadar ucret alıyorlar. ona gore bende bı baktırıyım. daha once hıc baktırmadım. ozellikle corsanın çekişi baya farkedıyo klimalı ve klimasız.

gaz dolumu 50 - 70 tl arasında değişiyor galiba polen filtresini de değiştirirseniz en fazla 80 tl falan olur...

valla performans düşmesi normal.99cd bende de var.çoğu araçta olduğu gibi klima etkiliyor ister istemez.yakıta da %10 kadar arttığı soyleniyor.ancak camı açsan da yüksek süratlerdeki aerodinamik etki yine aracı zorladığı için yakıt tüketimi artar.klima daha mantıklı.ancak dediğiz gibi aşırı ise fark.bi göstermekte fayda var.

gaz dolumu 50 - 70 tl arasında değişiyor galiba polen filtresini de değiştirirseniz en fazla 80 tl falan olur...
Ekledikleri gaz miktarına göre para alıyorlar. Ne kadar eksikse o kadar ekliyor. Ben bir kez tamamlattım ama şimdi fiyatını hatırlamıyorum. geçen sene idi..

Geri