klimayı açtığımda aracın çekiş düşüyor...

evet 1.6 motor.

Bir sorun yok. Benim Laguna 1.6 110 hp. Klima açınca ara hızlanmalarda ölüyor ben hiç kullanmıyorum klima yazık arabaya ya aramıyorumda.

Zaten araba rolantide çalışırken klimayı çalıştır arabanın rolanti devri yükseliyor. Hepte öyle yüksek klima açıkken. Kapatınca kendine geliyor rampada falan canavarlaşıyor.

%90 gaz basıncıyla alakalı.. normal şartlarda kompresör motordan bir 5-6 beygir çalar ama gaz basıncı düşerse güç kaybı 10-12beygiri bulabilir. çünkü kompresör gazı sıkıştırmak için motora aşırı yüklenir.

tez zamanda klimacıya uğra,servisi boşgeç.. gaz kaçağı olup olmadığına ve gaz basıncının seviyesine baktırt. düzeldiğini göreceksin.

bende etkilemiyor , o kadar yaw

ama 1.6 ların çoğunda bi kesilme oluyor doğru. heleki eski zamanlarda bi 1.6 bravoya binmiştim ve klima açmıştım .. resmen arabanın canı çıktı ya..2.0 larda o kadar fark edilmiyor.

bırakda sizde etkilemesin gt yani, bendede etkilemiyor gerçide :)

bugun dobloya bındım 1.3 klıma acık araba stop edıyo:) klıma acıkken fan 2. sevıyede ıken kalkarken sankı arkadan bırı aracı tutuyo bole 3.sevıyede artık arac ölüyo 4. sevıyede son gazda yapsanız arac kalkmıyor bole bısı olabılır mı ve opele gore baktıgımızda aracıda hıc sogutmuyo doblodakı klıma yanı......

fiat dobloya binince klima açmıyacan zaten hocam..camları indiricen.. klima pek yaramıyo onlara :P

Siz bide accent'te açın klimayı:D hararet yapıyo:D

Bende de çok etkilemiyor. Bi de yazın sıcağında ben klimayı hiç kapatmıyorum valla:D lazım olmasa klimasız araç alırdım:D forever klima:D Hemde dijital:D:D

Geri