klimayı açtığımda aracın çekiş düşüyor...

astracd_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracım astra cd 2000 model. daha önceden bu kadar hissedilmiyordu ama bugünler klimayı açtığım zaman araç çok fazla çekişten düşüyor. 1. ve 2. viteste yani kalkışlarda o kadar değil ama 3, 4 ve 5. viteslerde çok hissediliyor. tamam bi nebze düşmesi normaldir ama önceden böyle değildi bugünlerde iyice yoruldu sanki. klimayı kapattığımda bi problem yok. servise gidebilirsem soracağım ama önce bi fikir alayım dedim. araçta bi problem mi var acaba...

evet arkadaşlar yokmu bu konuda bi yorumu olan...

klimayla ilgili bir sorundur bence. soğutmakta zorlanıyorsa fazladan güç çekiyordur.

Bana kalırsa performans eskisi ile aynı düşüyordur size farklı geliyordur çünkü 1 ve 2. viteslerde sıkıntı yok diyorsunuz.

bencede klıma ile ilgili bir sorun.

bence klima fazla güç çekiyor bu nedenle aracın ürettiği güçten çok çekiyor bu da senin performansını düşürüyor..

Klima gazı azalmış olabilir veya klimada başka bir sorun vardır

gazla alakası yoktur herhalde böyle bişşeyin ama acaba yağlanması gereken biyermi var?

Eğer ki gaz azalırsa klima soğutmak için borulardaki gazı daha fazla devirdaime sokar bunun içinde daha fazla motordan tahrik alır diye düşünmüştüm

klima nın fazla güç çekmesi diye bişiy olmaz.çalıştımı motora verdiği yük aynıdır gazda problem olsa soğutmaz.3 4 5 te yapan 1 ve 2 dede yapması lazım ama yinede bi gösterin tabi...

Geri