klimanın ısıgı yanmıyor yaw yardımmmm

opel_vectra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar 99 model makyaj b kasa vectra wa aracımda digital kılima war ama seviye ısıgı yanmıyor derece ısıgı dereceyi gösteriuyor seviyedeki ısık yanmıyor ama gözukuyor kaçıncı seviyede çalıstıgı ne kadar masrafı wardır benim yapabilicegim bişey mi sizce açıp bakıyım mı ben elektirkten azcık anlarım

yapmaya calış kolay aslında ama tabi ince tornavida lazım ve yıldız.soketini tam oturtuğuna emin ol yoksa tekrar sökersin soketi çok nalet

bence hiç elleme,kaş yaparken göz çıkarabilirsin,ampulü patlamıştır ama serviste elektrikçiye değiştirt daha sağlıklı olur,onlar sürekli açıp kapatıyordur söküp takıyordur başka yerlere zarar vermeden hallederler...

ne kadar tutar acaba bi bilginiz war mı servis yerine bi otomobil elektirikcisine götursem daha uygun olmaz mı

bide ben bu tornavida olayını nerden yapıcam konsolu sökmem gerekmez heralde demi sadece seviye dıgmesi ile ugrascam sökebilirim ?

sen hiç elleme ya git servise,kapağın tırnakları kırlır bide takalımaz.fazla bşey tutmaz 10 yada 15

teşekkürler saol ben serviste 80 90 dan asagı yapğmazlar die gitmiyodum teşekkür ederim yardım için saol

Geri