klimam gaz kacırıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İLHAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İLHAN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arabanın klimasına gaz basmadan önce gaz dolum makinası gaz kaçağı ve basınç testi yapıyor bu tes 15-20 dk. kadar sürüyor basınçda bi farklılık olmasa gaz basılıyor buraya kadar iyi.

klimanın soğutmasında bi problem olmuyor ne zaman otobana cıksam klima açık 140 km nin üzerine cıkdığım an klimanın gazı anında kaçıyor, ve saniyesinde sıcak hava üfemeye başlıyor.

Gazı basan yer klima motorunu keceleri deyişecek içinden kacırıyor dedi ama içimde bi şüpe kaldı acaba doğrumu?

yardımlarınızı bekliyorum.:help:

Borulara boya gibi bişey sıkıyolar tüm delikleri kapatıyor. Klimacılara yaptırabailirsin.

iyide klima motoru içerisinden kacırıyormuş
klima motoru sökülüp keceleri deyişip tekrar toparlanıp takılacakmış varmı böyle bi uygulama
ustalar ne diyorsunuz bi yardımcı olsanız ne yapmam gerekiyor.

klima motoru sökülüp keceleri deyişip tekrar toparlanıp takılacakmış varmı böyle bi uygulama

Yukarıda yazdığım klima boruları için pıratik bir yoldu; ama sorunun klima motorundan kaynaklandığını söylüyorsunuz. O halde, klima motorunun genel bakımının yapılması lazım.. Kolay gelsin.

ya ben söylemiyorum gazı basan özel servis öyle diyor arac hızlanınca anıden gazı boşaltıyor sebebini ögrenmeye calışıyorum

hiç başına böyle bi olay gelen varmı?

rekorlarını kontrol ettir belki zayıflamıştır.basınca dayanamıyordur.benimde başıma geldi

evet kompresor kasnagının kafasında kece var onu degısecek. ama kesın emınsınız yanı ordan olduguna demi?. bırde kompresorde 13 luk bı tapa var odanda gelebılır

bendede olmuştu Radyatöre Yakın Hortmuda Sorun Çıktı Değişti Düzeldi
tabi Banada İlk Öyle Dediler Kompresör Motoru Diye Meğer Hortumlarında sorun Varmış üzeri Aliminyum Kaplı Hortum içten çatlakmış ilk kontrolde kaçak bulamamışlardı

evet anladım ama aklımı kurcalayan bi şey var
motor yüksek devirde çalışırken çokmu basınc biniyorda ondanmı kacırıyor?
eger öyleyse iyi bi kacak kontrolü yaptırmam gerekiyor.

Geri