Klimaaaa - Allah'ım neydi günahım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MCakir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
usta bu fotolarla bırlıkte ılk turkıye gm sonra almanya gm e sıkayet et eger alabılıyorsan bu hasrın tastan oldugunu soyleyenın agzından bı kagıt al kaselı o zaman gorsunler bakalım...

ya birde millet neden çıldırıyo derler. al sana işte gelde çıldırma....geçmiş olsun kardeş.

UPDATE:

Az önce servis danışmanı aradı. "Aracınız önden radyatöre taş darbesi almış, klima gazı boşalmış o nedenle klima çalışmamış; toplam masraf 1200 TL, garanti dışı ama kasko karşılayabilir" dedi. Hiç dokunmamalarını söyledim. Gidip fotoğraflarını çekip GM'e göndereceğim. Gerçekten çok sinirliyim, taş darbesi ile 1200 TL masraf açılabiliyorsa bu otomobil neden 30bin TL'ye satılıyor anlamadım.

Bak kardeş gördünmü burda tecrübe konuşuyor :) ben ne dedim garanti diye bir olay yok opelde ben çok uğraştım fabrika hatasını bile bana ödettiler. O yüzden sana daha kibar bir dil kullanmışlar garanti dışı diye.

Neyse büyük geçmiş olsun, ama aracın garanti kapsamında olduğu için neden tamirle uğraşasın ki? git bastır bence ilgilenmezlerse şikayetvar.com adresinede yaz çünki orada okuyanların haddi hesabı yok! Enazından ne olduklarını okusun bilsin millet.

Son düzenleme:
Şimdi olayı bir açıklığa kavuşturalım, klima radyatörü taş çatlasın 500 TL. olsun gazı da 100 TL.

1.200 TL. nerden çıkıyor, klima radyatörünüz delindiğinde gaz kalmadığı için kompresör yağsız kalmış bozulmuş, onu da size yüklemeye çalışıyorlar.

Siz defalarca ses geliyor diye ikazınızı yapmışsınız, bence garantiden bu olayı mutlaka çözmeleri gerekir.

Bu hususları şikayetlerinizde göz alın, mesele sadece radyatör delinmesi değil.

arkadaşım sen bu konuda yüz de yüz haklısın peteğin yoldan gelecek cisimlere karşı hasar almaması için dediğin gibi ince gözenekli ızgara koymaları lazım ne yani biz bu arabaları vitrine kaldırıp seyir mi edeceğiz sen bir yere çarpmamışsın seken ufacık taş bu denli hasar veriyorsa vay halimize. hasar ufak bence tamiri mümkün iyi bir klimacıya bir uğra derim araştır masraf ufaksa yaptır. bence bu yoluda bir düşün.

Ben de öyle düşünüyorum. Önce diğer bir kaç servisten sordurtacağım, (GM ile yazışmaya devam) belki diğerleri bir hal çaresini düşünür. Ama sonunda garantinin zaten işe yaramadığını gördüğüm için yönümü sanayiye çevireceğim.

Şimdi olayı bir açıklığa kavuşturalım, klima radyatörü taş çatlasın 500 TL. olsun gazı da 100 TL.

1.200 TL. nerden çıkıyor, klima radyatörünüz delindiğinde gaz kalmadığı için kompresör yağsız kalmış bozulmuş, onu da size yüklemeye çalışıyorlar.

Siz defalarca ses geliyor diye ikazınızı yapmışsınız, bence garantiden bu olayı mutlaka çözmeleri gerekir.

Bu hususları şikayetlerinizde göz alın, mesele sadece radyatör delinmesi değil.

Ben Arkas'taki servis personeli ile görüştüğümde, konuştuğumda karşımda duvar varmış gibi hissediyorum. Adamlar bildiğin odun. Ustalar, "abi Opel kötü" demekten başka bir şey yapmıyorlar.

usta bu fotolarla bırlıkte ılk turkıye gm sonra almanya gm e sıkayet et eger alabılıyorsan bu hasrın tastan oldugunu soyleyenın agzından bı kagıt al kaselı o zaman gorsunler bakalım...

Ondan da pek ümidim yok ama kesinlikle deneyeceğim.

resimdeki fotodaki klima peteğinde hiç bir sorun yok ve zaten öyle kolay da delinmezler bilmem farkında mısınız

resimdeki fotodaki klima peteğinde hiç bir sorun yok ve zaten öyle kolay da delinmezler bilmem farkında mısınız

Ben de tam bunu yazacaktım, oval işaretli yerin sol alt tarafında ufak bir ezilme var, orası delik değilse peteklerin yamulması sorun çıkarmaz.

merhaba..öncelikle geçmiş olsun ve sorununuz en kısa sürede hallolur inşallah....iki hafta önce aracımın kliması çalışmadığında gazı bitmiş dediler gaz yüklemeye çalıştık olmadı...tamponu söküp radyotöre baktılar borulardan biri kaynak yerinden açılmış ( karşı şeritten geçen kamyonun fırlattığı taştan sonra bu sorunun olduğunu anladım) ve radyotörü kaynattık klima gazı koydurduk 120 tl ye mal oldu...Sizin araç garantili olduğu için böyle bir şansınız yook....ayrıca İstanbul da birkaç yetkili servis dolaştım...bence de en ilgilileri ve işini iyi yapanları beylikdüzü AVRUPA opel...tavsiye ederim...tekrar geçmiş olsun...

Geri