klima

Arkadaslar kışın bile haftada bi kaç dk klimayı açmak gerekiyor.ÇÜnkü kışın kompresör devresi çalışmadığı için devreden klima gazı geçmiyor ve devrede kurumalara bağlı olaraktan çatlamalar delinmeler oluşuyor.O nedenle kışın bile ara sıra klima çalıştırılıp devre güncel tutulmalıdır...

35_astra_cd' Alıntı:
Arkadaslar kışın bile haftada bi kaç dk klimayı açmak gerekiyor.ÇÜnkü kışın kompresör devresi çalışmadığı için devreden klima gazı geçmiyor ve devrede kurumalara bağlı olaraktan çatlamalar delinmeler oluşuyor.O nedenle kışın bile ara sıra klima çalıştırılıp devre güncel tutulmalıdır...
zaten camlardaki buğuyu önlemek için klimayı kullanıyorum :)

ben buğuyu çözmek için klimayı çalıştırmıyorum.NOrmal sıcak tesisatı cama veriyorum:)

O zahmetli bir işmiş....

Eski aracımı geçen sene sanayiye götürdüm gaz bastılar bende baya bişiy zannediyorum 10 gr. gaz basıyorlarmış şimdi 1 haftada gidiyor diyorsun, 1 haftada 10 gr. gaz uçuyorsa o çatlağı bulmak zor ama hiç işin içinden çıkılmaz halde ise boruları komple değiştir diyeceğim oda baya masraflı bir işmiş...

ve kış bile olsa klimanın en azından 15 - 20 günde bir 15-20 dk. çalıştırılması olayını haklı buluyorum, mantıklı geldi bu kurum olayı...

arkadaşım hiç uğraşma binim mesleğim bu.git kılimacıya direk kompresörü söksün ve çinde yani dönen puleni ortasında keçe var onu değiştirsin.kece 20 ytl artı gaz artı işçilik sana sana taş patlasın 150 ytl ye maal alur.zaten sökünce görürsün ordaki gazı

resim8bb8.jpg

resimliolarak yardımcı olayaım sana.bu vectra b nin ama genel olarak aynı.

resim9cf0.jpg

keçenin olduğu yer

resim54ta8.jpg

buda senin orjınal kecen

resim56gi9.jpg

umarım yardımcı olurum sana direk uraya baktır

bu olay bı kadar anlatılır yani. resimli felan :) teşekkür ederim fiyat oysa ayıyetten kazıklanmamışta olucam :)

bırde 13 luk bı tapa var o tapadanda kacırıyor bazen.. pompanın yanında.. keceden kacırdıgınıda tesbıt etmek cok kolay aslında

maaşı alıyım klimacıya koşucam hemen bu dediklerinizi bi kontrol ettiricmem. bakalım sonuç ne olucak

teşekkürlerrr

arkadaşım hiç uğraşma binim mesleğim bu.git kılimacıya direk kompresörü söksün ve çinde yani dönen puleni ortasında keçe var onu değiştirsin.kece 20 ytl artı gaz artı işçilik sana sana taş patlasın 150 ytl ye maal alur.zaten sökünce görürsün ordaki gazı
keçenin olduğu yer
umarım yardımcı olurum sana direk uraya baktır

dediğin gibi sorun keçedenmiş. senin bu fiyata göre pazarlık yaptım ve 5 ytl fazla verdim. :) aynı işe geçen sene 200ytl demişlerdi. teşşekkür ediyorum yardımların için. klima tamam ama geçen yılki gibi soğutmuyo gibi geldi bana. kötü gaz felanmı koydularki?:) polen filtresi felan yeni

Ustalarimiz bunun icin var.Bilgi paylasildikca güzellesiyor.Sana gecmis olsun...

Geri