Klima ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ern1402

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar astra hb aracım var klımaası sogutmuyor dıye opc servısıne gıttım bugun gaz degısımınden dolayıdır dıye dusunmusdum ama gaz durumu gayet iyi yanlız klıma acınca otomatık kendını devre dısı bırakıyor klıma, bunun sebebı ıse ılk sahıbı tarafından klima fanının sokulmus durumda olması, bana klıma fanı 200 tl dedi servis bu fıyat normalmı yada daha ucuza bır yer bılıyor musun eger varsa adres bılgılerını verırsenız sevınırım hemen gıdıp yaptırmam gerekıyor cunku havalar cok sıcak :(:(

Guncel

200 çok değilmi ya netteki parçacılardan incelesize bi

200 çok değilmi ya netteki parçacılardan incelesize bi

Banada cok geldı sadece fan takılcak soketler acıkda duruyor .

hangi akıla hizmet sökmüşler ki fanı...

topkapıda oto bilgin var oraya sor bence birde 0212 481 93 76 faruk abi ile görüş bakırcı ilker verdi de numarayı gerekli yardımı yapacaktır bana uzak dersende kargo ile yollarlar kolay gelsin

o işte bi yanlışlık olmasın sizin araba kaç model opel 2004 yılından sonraki astra g lere kılıma fanı koymadı...öncesinde ise fan sökülse soğutma arıza lambası yanar ve fanlar devamlı çalışır..kılımada başka bi sorun olmasın

o işte bi yanlışlık olmasın sizin araba kaç model opel 2004 yılından sonraki astra g lere kılıma fanı koymadı...öncesinde ise fan sökülse soğutma arıza lambası yanar ve fanlar devamlı çalışır..kılımada başka bi sorun olmasın

Aynı muhabbet servisde döndü bunlarda fan varmı dıyede 1 yetkılı kişi geldi var dedi, fan soketlerı hatta boşta duruyor klima tam devreye gırdıgı sırada tak atıyor ...

arac kaç model..soket olması sorun değil soket vardır

Geri