klima???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguz006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
adam yazmış gaz bastırdım biri yazmış gaz eksilmiştir

yani sorun normalmi arkadaşlar.
bende de torpido soğutmadan geliyor o ses benimkinde torpidoya giden boru cıkık aracı stop ettiğimde cuf gibi bir ses yapıyor sizdeki de aynı sorun olabilir mi acaba

klima fanının kulakları kırılmış olabilir benim corsada da klima açıkken veya araba yeni çalıştığında (araba yeni çalıştığında klima fanı devreye girer sonra durur) hareket halindeyken frene basınca ses geliyodu
fanın kulagı koptuğundan ivmeyle ileri gidip panjura sürtüyormuş

arkadaşlar sizdediğimi anlamadınız galiba plastik yada metal bir parçanın sürtmesi yada biryere vurması gibi bir ses değil bu elektrik devresinden geliyor içerisinde büyük ihtimal role var. klimayı çalıştırıp sesi dinledim içerideki role kendini açtığında tık diye ses geliyor ve bir süre sonra kendini kapatıyor ama bu klimanın çalışmasını etkilemiyor yani bu ses klimaya gaz bastırmadan öce yoktu. içerideki role biryerin elektrik devresini açıp kapatmak istiyor ama nerenin anlamadım yani orada sadece polen filtresi var diye biliyorum bu ses başka nerden gelebilr ki. belki sizdede aynı ses vardır ama dikkat etmediğinizden fark etmiyor olabilirsiniz.yani bu ses normal değil gibi geldi bana çünkü klimaya gaz bastırdıktan sonra meydana geldi.

Geri