Klima tesisatındaki delikleri tıkamak için

mehmetavci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba ;
Arkadaşlar klima tesisatındaki küçük çatlak ,delik vs. tıkamak için piyasada satılan bir ürün var mı ? Varsa bu ürün nasıl kullanılır ? Teşekkürler

Klima tesisatındaki delikleri içine bişey dökerek tıkayamazsın çünkü dökecek yer bulamazsın. HAydi döksen bile Klima hassastır gaz basmadan boruların içinde nem dahi olmaması gerekir. Gaz basmadan boruların içindeki nem alınır. Bıruların içinde kalan en ufak parça boruların tıkanmasına neden olur.
Klima sisteminde su değil gaz dolaşıyor. GAz bile basınçlı tüp ile basılıyor. sen hangi delikten ne koymayı düşünüyorsun. Aracın radyatörü ile karıştırma onu. Deliklere gelince değişmek en temizi ama sarı kaynak ile felan kapatılabilir belki daha önce başına gelen arkadaşlar daha iyi bilir.

Son düzenleme:
benim vectramda tahliye civatasının contası kopuk çıktı yaklaşık 3-4 saatte yaptırdım ön takım indi .
o dediğinin çok mantıksız nerden nasıl koyacaksın gaz basılan yeri diyorsan tornavidayla bastır bakalım gaz fışkırır ,radyatör olsa çaresi var toz ve sıvı şekilde...
iyi bi ustaya götür bana 50 ytlye patladı tamiri ,bide gaz basıldı toplam 100 ytl.

Geri