Klima temizleme köpüğünü nasıl uygulamalıyız??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 09SLYMN89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

09SLYMN89

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ben bu ürünlerin kullanma şekillerini okudum ve genelde radyo üstündeki havalandırma kanallarına sokmayın diyorlar(teyp zarar görür diye).Ama en çok kullanılan yerde orası aslında oranında iyice temizlenmesi lazım deil mi?Neyse benim bilgim yok bu işte :),bu köpüğü nasıl kullanıcam;yani kullanmadan önce sırayla yapmam gereken işlemler varmı(örneğin polen filtresini sökmek gerekir mi,ilk aklıma gelen bu).
Detaylı bilgi verirseniz çok memnun olurum.:)
(bu aralar temizliğine girişiyorum :) yarına döşeme temizleme köpüğüm gelcek kısmetse:rolleyes:)

klima temizleme nasıl yapılıyor klimayımı söküyorsunuz

uzun kabloyu olabildigince uzaga itiyorsunuz sıkarak kabloyu cekiyorsunuz vernikli yüzeylerde aşındırıcı etkisi olabilir sadece ona dikkat edin köpük tasarak ızgaradan cıkarken havlu yardımıyla temizlersinzi.

zaten bu temizligi yapıcaksanız polen filtrenizide yenileyin.

koltukların altında bulunan kanalları unutmayın sürücü alt kısmınıda

Uygulamasında da böle yazıyor ama benim merak ettiğim köpüğü orta ızgaralardan da sokabiliyozmu(teybi bi zararı dokunur mu),bide köpük sıktıktan sonraki işleme geçmeden önce polen filtresini çıkaralım mı,ben yeni filtre alcağım için eskisini çıkarıpta köpükleme yapsam olur mu(daha da derinlemesine temizlik olması amacından)??

Geri