Klima tamiri 120 ytl normai mi ?

klima gazıda basılmışsa bu fiyat gayet iyi.. zaten 90 liradan aşağıya gaz basılmıyor;başkaca işlemlerde yapılmışsa fiyat makul.

iyi paraya halletmissin güle güle kullan benimkide soğutmuyor gidecem ama masrafından korkuyorum epey yolsuzum bu aralar

tesekkur ederım... hesapta olmayan masraflar cıkınca ınsanın canı sıkılıo durumlar kotuyse buaralar hazıranın ortalarında veya sonunda yaptırın derım..o zamana kadar cam la ıdare edilir :)

Arkadaslar ben kompressor fiyatini sordum, 2800TL dediler. Bir usta kompresoru acip toplayabilecegini soyledi 250TL fitay istedi. Tavsiyeleriniz nedir? Usta yapabilir mi bu isi yoksa degistirmek mi gerekir?

üfff deli paraymış :( bence ankarada bir çok servis var opel garaja falan sor birde..

Ben yaptırdım hıc bır sorun olmadı suan cok guzel calısıyor tabı bu ustanın becerısınede baglı bısı , fakat ben herseyı ıle 140 a yaptırmıstım 250 bıraz fazla gıbı geldı bana.

Arkadaşlar klimanın gazi bitti diye gaz bastırmayın sorunu tam bulun mutlka kaçak vardır.[/quote]
+1000

2800tl kompresöre çok demişler, olamaz o kadar
klima kaç para ki?

Benim klimamda soğutmuyordu klima kompresöründe kaçak vardı.kompresör sökülüp içi açıldı keçesi ve contaları değişip bakımı yapılıp tekrar takıldı.dolum ağzının sibobu değiti ve gaz basıldı.toplam 135tl verdim.şuan sıfır araçlardaki klimalar gibi çok güzel soğutuyor.klimayı yapan ustam kışın ayda bir klimanı çalıştırmayı ihmal etme dedi

Geri