Klima tamiri 120 ytl normai mi ?

wolverine

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar sabah aracımı servise bıraktım klima sogutmuyordu ben gazı bıtmıstır veya filtre degısır dıe dusundum fakat kompresor arızalanms fln dedı sıfır ı 480 tamırı 120 ytl olur dedı bende bıraktım ogleden sonra gıdıp alıcam sızce normal mı bu fıyat ?

Benımkıde Calısmıyor kısın calısıyordu pazar gunu lazım oldu actım calısmıyor ınsallah gazı bıtmıstır benımkının...

ins kardesım yoksa 120 kagıt tamırı :cry:

120 bana normal gibi geldi.

Arkadaşlar klimanın gazi bitti diye gaz bastırmayın sorunu tam bulun mutlka kaçak vardır.

evet bende gaz bıtmıstır dıe dusundum gazı kontrol ettırdım doluydu ve arıza tespıtı yaptılar ıste ...sonuc bu tamır...

tamir fiyatı banada normal geldi zaten 100gr gaz'a 15tl fiyat istiyolardı en son ? 400 gr girse sadece 60 lira o yapar extra malzeme ve işçilik normal gibi

tesekkur ederım zaten hersekılde verıcez bu parayı servıste arac merak ettım normal bı fıyat mı verdı dıe ıns saglıklı olur bu tamır 1 ay sonra bıdaha gıtmem

klima gazı dahil olmayabilir tamiri 100-120 civarı normal

normal fıyatı ama sorunu bulduktan sonra gaz bastırın kacak varsa tekrar gaz parasını vermeyın

arkadaslar aldım aracı gıttım 140 dedı hayırdır dedım kasnaklarda kırılmıs fln fılan dedı tornacıya goturduk dedı gaz yenılendı tamamen dedı 180 normalde bu ıslemler dedı ama 140 sıze dedı ıı dedım aldım aracı guzel sımdı ...

Geri