Klima sorunu hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osmannn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar klimanın montajı yapıldıktan 3 hafta sonra iç ünitesindeki filitreyi temizlemek için çıkardığımda iç yüzeyindeki metal kısmın ve üst plastiğinin zedelenmiş olduğunu gördüm. fotografı aşağıda mevcut. Bu sorunu düzelttireyim mi yoksa yeni ürün mü talep edeyim. Sorunun büyüklüğü hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.

Ekli dosyalar

• KLİMA SORUNU.webp
    KLİMA SORUNU.webp
    40.5 KB · Görüntüleme: 24
Arkadaşlar klimanın montajı yapıldıktan 3 hafta sonra iç ünitesindeki filitreyi temizlemek için çıkardığımda iç yüzeyindeki metal kısmın ve üst plastiğinin zedelenmiş olduğunu gördüm. fotografı aşağıda mevcut. Bu sorunu düzelttireyim mi yoksa yeni ürün mü talep edeyim. Sorunun büyüklüğü hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.

bizde iki tane arçelik klima var yaklaşık 8 yıllık onlar ilk aldığımızda yoktu fakat zamanla kendi kendine olmaya başladı sizin sıfır garantide hallettirmeye çalışın ama içerdeki borular kırılmadığı sürece çalışıyor

Klimanın durumunu fotograf ile birlikte genel merkezlerine mail atmıştım bugün klimanın yenisini takıp gittiler.

Son düzenleme:
Geri