klima soğutma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selmete
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gaz basmak marifet değil. Soğutmuyor diye ustaya gidince gazı basıyor ondan sonra hadi yallah. Gaz basılmadan şu kontroller yapılır.
1: Klima boruları temizlenir.
2: Komprasör bakımı yapılır.
3: Kaçak olup olmadığı tayzikli hava ve köpükle kontrol edilir.
4: Gaz basılır.
:good: :good: :good:

Bu yazdıklarımada dikkat.
:good:

Klima Borularinda Kaçak Oluyor Babadada Vectra B Kasa Var Ondada Oldu Git Gel Gaz Basiyorlardi Meyer Borularda çok Küçük Kaçak Varmiş Boya Gibi Bir Madde Basip Nekadar Kaçak Deliği Varsa Kapatiyormuş Ondan Sonra Arabanin Içinde Donuyordun

Klima Borularinda Kaçak Oluyor Babadada Vectra B Kasa Var Ondada Oldu Git Gel Gaz Basiyorlardi Meyer Borularda çok Küçük Kaçak Varmiş Boya Gibi Bir Madde Basip Nekadar Kaçak Deliği Varsa Kapatiyormuş Ondan Sonra Arabanin Içinde Donuyordun

benim içinde iyi oldu bu bilgiler

Gaz basmak marifet değil. Soğutmuyor diye ustaya gidince gazı basıyor ondan sonra hadi yallah. Gaz basılmadan şu kontroller yapılır.
1: Klima boruları temizlenir.
2: Komprasör bakımı yapılır.
3: Kaçak olup olmadığı tayzikli hava ve köpükle kontrol edilir.
4: Gaz basılır.

Peki arkadaşlar, yukarıda söylenenlerin ortalama maaliyeti nedir acaba? Bir fikri olan var mıdır?

gaz kaçırıyor bence aracın

Peki arkadaşlar, yukarıda söylenenlerin ortalama maaliyeti nedir acaba? Bir fikri olan var mıdır?

100 ytl gibi bir fiyata gaz basıyolar diğer bakım ve kontrollerde 50 ytl felan tutar. Yani 150-200 ytl arası işçilik dahil bu kontrollerin tamamını yaptırırsın.

senın sorunun kompresorde sanırım
gazı bastıktan sonra olusan sogukluga bakmak lazım

bende de böyle bir sorun var. ama gaz kacagını yapıyoruz diyolar ama ben tam anlamı ile kacak kontrolu yapıldıgını sanmıyorum. çünkü bildiğim kadarı ile tam olarak kacak kontrolu karanlık bir yerde borulara kimyasal basılarak yapılıyor

benim klima da az soğutmaya başladı fakat birden oldu en son çalıştırdığımda çok iyiydi bugün ise sçok az soğutuyor

Geri