Klima soğuk üflemiyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efe48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efe48

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2004 astra HB sahibiyim.Aracmı alalı bir yıl oldu.Geçen yaz klimada hiçbir problem yoktu.Ama 2 gün öce klimayı çalıştırdığımda soğuk hava üflemediğini gördüm.Sizce sebebi ne olabilir?Kime başvurmalıyım?

klima gazın bitmiştir polen filtresi varsa filtreyide değiştir yeni gaz bastır sorun ortadan kalkar...

klima soğuk üflemiyor

Teşekkür ederim arkadaşım.Polen filtresi tam olarak nerededir acaba.Bu işi kendim yapabilir miyim?

rica ederim... polen filtresi ya silecek kısmının oralarında yada aracın içinde sağ koltuğun orta konsolun sağında altta torpidonun altında olabilr ama siz uğraşmayın bence ...

Polen filtresi torpidonun arkasında torpidonun sökülmesi gerek.
Ama bu klimanın soğutmaması ile ilğili bi sorun değil.
Bakıma girdiğinizde değiştirrisiniz.
Klimaya öncelikle gaz kaçagı testi yapılıp kaçak yoksa gaz bastırın

cengiz abı bu gaz bastırmanın malıyetı nedir

polen filtresiyle alakası olmadığını bende biliyorum Cengiz abi sadece onuda değişin dedim... kaçak yoktur sanıyorumki 1 yıldan beri kullanmamış gaz kendi kendine yoğunlaşarak kaybolmuş...gaz bastırdıktan sonra sorun çıkacağını sanmam...

bu vectrada polen fıltresinin resmi ama bununla alakası olacagını zannetmıyorum bır yerlerde gaz kacagı vardır gaz kendılıgınden bıtmez kacak söz konusudur

jrd2e9.jpg

Peki bu gaz kaçağı testini ve gaz basımını nerede yaptırabilirim.Özel opel servisleri bu işi yapar mı yoksa ayrıca klima için başka bi yere gitmek gerekir?

Geri