Klima pompası arızası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yakar18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yakar18

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar az önce ustadan geldim.Aracımda şıkır şıkır ses geliyor.Önce vantilatör kayısı bilyası sandım ama açıp baktığımızda usta klima pompası bozulmuş dedi.Ve bu bozulmayla beraber kayış bilyasına tırnakları deydiğinden ses yapıyor.Klimamda çalışmıyor.Yenisini sorduğumda aşağı yukarı 1000tl civarı dedi.Duyunca tabi bende şarteller attı.Kapattırdım geldim.Bu klima pompasının tamiratı oluyormu acaba_?Ustalardan ricam ne yapmam gerekiyor sölerseniz sevinirim.

tamir ediliyor 200 civarı tutması lazım ama önce ustanın tamir olabiecek bişey olup olmadığını görmesi lazım

bu pompadan kastın ne mardin ve civarındaysan yaparız benim kopresör bozulmuştu tamir gaz vs 285 e yaptım astra g 99

.

bu pompadan kastın ne mardin ve civarındaysan yaparız benim kopresör bozulmuştu tamir gaz vs 285 e yaptım astra g 99

pompadan kastım klima kompresörü.Mardine yakın değilim ankaradayım ama iyi bir usta tavsiyesi lazım bana.Yenisi az önce sordum 950 tl ye peşin veriyorlar.Ama tamir ettirmek işime gelir.Ankarada tamir ettirebileceğim yer bilen varsa ve yardımcı olursa memnun olurum

burda satan vardı 320 pazarlık da yapardın da senin modele olur mu bilmem

arkadaşım aynı dert bendede vardı...eski klima kompresörüyle uğraşma bence,tırcıların yurt dışından getirdiği kompresörleri şiddetle öneririm.. almanya nın zaten iklimi ortada...klima çalıştırılacak hava zaten yok oralarda...
bu işi yaptırabilecegin yer arıyorsan şaşmazda can can oto aksesuar ın hemen altındaki sokakda paşa usta(ali paşa) var(sokaga girince sagdan 4 üncü dükkan) ben kompresörü yeniledim,presli çatal hortumlar felan (350 ytl)...pahalı gelirse kendi kompresörünüde yaptırabilirsin,komple elden geçmesi 200 civarı fiyata çıkarsın(gazı tuzu),ama her iki durumdada memnun kalacagın bi klima servisi..çok iyi niyetli ve işin erbabı bi usta,şiddetle öneririm.

arkadaşım aynı dert bendede vardı...eski klima kompresörüyle uğraşma bence,tırcıların yurt dışından getirdiği kompresörleri şiddetle öneririm.. almanya nın zaten iklimi ortada...klima çalıştırılacak hava zaten yok oralarda...
bu işi yaptırabilecegin yer arıyorsan şaşmazda can can oto aksesuar ın hemen altındaki sokakda paşa usta(ali paşa) var(sokaga girince sagdan 4 üncü dükkan) ben kompresörü yeniledim,presli çatal hortumlar felan (350 ytl)...pahalı gelirse kendi kompresörünüde yaptırabilirsin,komple elden geçmesi 200 civarı fiyata çıkarsın(gazı tuzu),ama her iki durumdada memnun kalacagın bi klima servisi..çok iyi niyetli ve işin erbabı bi usta,şiddetle öneririm.

350 tl demişsin o fiyata yenisini sanırım ::ama ben 950 tl den aşağı yenisini bulamadım..+işçilik+gaz o dediğin iş yerinin adı nedir onu sölersen bulması kolay olur

sarımbeyli klima...ustanın ismi paşa..tam sokak adını bilmiyorum ama can can oto aksesuar var şaşmazda kime sorsan gösterir,onun bi alt sokagında,sokaga girince sagdan 4 üncü dükkan.Paşa usta epey meşhurmuş rahat bulursun....
benim vectra ya takılan kompresör sıfır değil ama tırcıların getirdiği kompresörlerden,işçilik+gaz 350 ye dahil yaptırdım,ama şunu söyleyeyim,paşa usta gerçekden işin erbabı...

ziver1969 adres için teşekürler kompresörü değiştirmeden tamiratını yaptırdım dertten kurtuldum:)

güle güle kullan arkadaşım...paşa ustamı halletti,memnun kaldınmı,birde maliyet ne kadar oldu ?? biraz bilgi verebilsen,arkadaşlardan işine yarayacak olabilir..
tekrar iyi günlerde kullanın ;)

Geri