klima komprasörü

evet dogrudur yaptırmadan önce araştırma yapsaydın keşke benim gibi ben herzman pat diye yaptırmam her ne olursa olsun araştırma dan sonra karar veririm öyle dene derim herzman.hayırlısı olsun arkadaşım

tamir hakkında bilgim yok ama sen istersen seni sadce klim işine bakan servise yönlenidrebilirim sadece ve sadece klima uzerine yapıyo

arabayı alalı 1 ay olmadı daha bilmeden takıldım bu aracın dipfiriz gibi soğutması gerek :D

evet haklısın oyle olması lazım ama vardır bi sorun muhakkak bilen birine bi danış derim klima işinden anlayan.

saolasın teşekkür ederim

herkese iyi akşamlar arkadaşlar klimanın bakımını yaptırdım müşürleri değiştirdim olmadı komprasör keçelerinide deiştirdiler bu işlemlerden sora araba çok iyi soğutmadını fark ettim ustaya sorduğumda klima komprasörün sorunlu dedi 350 ytl ye maloldu bitane çıkma alalım sorunun kalmaz dedi acaba ne derece doğruluk payı vardır bilgisi olan varmı bu konuda ??
Mahsuru yoksa gittiğin yeri belirt de başka canlar yanmasın. Toplamda 350 YTL'yi al, bu olmuyor kardeş çıkma bakalım de. Ne güzel ustalık bu böyle. Sana başında şöyle söyleseydi, bunları yaparım ama sununda 4/4 lük olmaz, idare eder o zaman tamam. Ama söylemediği halde bu tavrı takınması üzücü bir durum. Ya elinde çıkma klima var ya da daha fazla paradan olma diye vijdanını rahatlatıp çıkma öneriyor. Hem önerdiği çıkmanın garantisi ne ki? Çıkma alacağına yenisini al daha iyi, en azında 2 yıl garantisi var.

kılıma gazın eksik basılmış olabilir...bence başka bir yere baktır

Geri