Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rica ederim kardeşim ne demek, bende katılmayı isterdim ancak zor görünüyor.türk_187 link' Alıntı:oğuzbey kardeşim tekrar teşekkürler... kşke istanbul buluşmasında beraber olabilseydik...
Ön cama ayarlarsaniz otomatik klima acilir o yuzden anlik tuketim fazla.AHMETMUSTAFA link' Alıntı:Anlık yakıt tüketimi ile ilgili bir tesbitimi aktarayım, fan 1. kademede ön cama hava üflerken anlık yakıt tüketimi 1 lt.,fan 1.kademede ayaklara veya direk araç içine üflerken anlık yakıt tüketimi 0,4 litre.Aynı şartlar altında ön cama üflerken neden yakıt tüketimi neden artar? Bu durumu tesbit eden arkadaşlar var ise gözlemlerini ve farkın neden ortaya çıktığı ile görüşlerini aktarırsa sevinirim.sayg.
Ön cam arti yuz veya ayaklara hava veren dugmelerden biride acik olmasi lazim.AHMETMUSTAFA link' Alıntı:Bülent Bey,bilgi için teşekkür ederim.Çok anlamsız bir durum klimanın devreye girmesi.Klimayı devreye sokmadan ön cama hava üfleme imkanı yok mu?
Bu opel'e özgü bir durum değil ön cama yöneltince klima açılıyor.AHMETMUSTAFA link' Alıntı:Bülent Bey,bilgi için teşekkür ederim.Çok anlamsız bir durum klimanın devreye girmesi.Klimayı devreye sokmadan ön cama hava üfleme imkanı yok mu?
Bizim araclarda garip bi durum var yalcin daha oncede denenmisti.ylc link' Alıntı:Bu opel'e özgü bir durum değil ön cama yöneltince klima açılıyor.
Birde ön cama yöneltip sonra klimayı kapatabilirsiniz. Sonra ayarlardan son ayar yapınca Birdaha klima çalışmaması lazım.
Aydn link' Alıntı:Ciplak ayak ile kullanirken klimayi soguk acip ayaga verirseniz cok hizli kullaniyorsunuz arabayi ben denedim