Klima için yardima

ahsen 114 senin aracında gaz yok.. bu nedenlede sistem kendini devre dışı bırakış; gaz bastırınca açılır..

arkadaşlar yaz kış klimayı belli aralıklarla çalıştırın

yani gaz bittiğinde de çalişmayabilir sistemi açmayabilir öylemi? adam bana öyle dedi çünkü. bende bozuksa baya bi masraf açar bana dedim. birisi bozuksa çoook para gider dedi de. gaz yağ veya düğme işi kolayda başka masraflı bir arıza olmasın.

opellerde sistem böyle çalışır.. bir nevi güvenlik önlemi gibi düşün.. gaz basıldığında ve gerekli basınç oluştuğunda kompesör devreye girer. aracında arıza olduğunu sanmam, tüm sorun gazda..

arıza lambası değil ya yol bilgisayarında yazıo o yazıyı silmek istiyorum

değiştirdiysen zaten yazı kendi kendine silinir. extra bişey yapmaya gerek yok..
belki arıza devam ediyordur.. bi daha bak lambalarına.

ahsen_114 dıreksıyonun altında kablosu var onu cekmıstır belkı bende aracı yenı aldım bakıma soktugumda usta soledı kablosu cıkık dedı taktırdım duzeldı calısıyo ama hıc denemedım sogutuyomu arkadaslar klımanın gazını kaça basıyolar ??

06 VDU 81 :D

90 lira falan galiba..

gaz bastırdım harika çalışıo

ahsen_114 dıreksıyonun altında kablosu var onu cekmıstır belkı bende aracı yenı aldım bakıma soktugumda usta soledı kablosu cıkık dedı taktırdım duzeldı

nasıl kablo çıkmış tam olarak anlamadım. benim düğmenin ışığı bile yanmıyor basınca belki dediğin gibi olabilir. bakalım kabloyu bulabilecekmiyim. neye benziyor. (kabloya deme :D)

90 lira çokmuş yaw. :DBi buzdolapçiya bastirsak olmazmi? :D:D Nasil olsa ayni gaz.:D:D

40tl

Geri