Klima için yardima

neden korktun ki

en son benimkide pek iyi soğutmuyordu.

gazdır ya
ben yarın yaptıracam

hemen servise götürüp gaz bastır. kacak olup olmadığını anlamak için fosforlu gaz basıyolar.serviste.

en garanti seviste yaptırmak.

servis çok para istemesin

arkadaşlar bende arabayı alalı fazla olmadı. aldığım adam klimanın gazı olmadığı için sistemin kendisini açmadığını söyledi. hadi gaz doldururuzda düğmeye basınca hiç çalışmaması beni biraz işkillendirdi. gaz tamamen bitince sistem açmaz mı yoksa adam bize bozuk klimayı çaktı mı?:mad:
BİZE KAÇA PATLAR BU İŞ.
ALLAH İÇİN BİRİSİ BİŞEY SÖYLESİN.

Son düzenleme:
arkadaşlar bende arabayı alalı fazla olmadı. aldığım adam klimanın gazı olmadığı için sistemin kendisini açmadığını söyledi. hadi gaz doldururuzda düğmeye basınca hiç çalışmaması beni biraz işkillendirdi. gaz tamamen bitince sistem açmaz mı yoksa adam bize bozuk klimayı çaktı mı?:mad:
BİZE KAÇA PATLAR BU İŞ.
ALLAH İÇİN BİRİSİ BİŞEY SÖYLESİN.

belki tuş bozuktur yada manteyetik kavrama bozulmuştur... kompresör devreye girdiği haldedemi üflemiyor...

hocam tık yok. hiç bişey yok basınca tuşa. komprasör falan çalışmıyor galiba. nasıl anlarız ki komprasörün çalışıp çalışmadığını.

tuşa bastığınızda kompresör çat diye ses çıkarır o ses kompresör kasnağıyla manyetik kavrama kendine çektiği zman çıkar o ses ve kompresör komple döner büyük ihtimalle sizin klima tuşu bozuk tabi kesin bişey denmesi için görmek lazım tuşa basınca lamba yanıyormu tuşun üstündeki lamba tık yoksa işte iki ihtimal oluyor ya sistemde gazıyla yağı yok klima devreye girmiyor ya tuş bozuk devreye sokamıyor yada devreye soktuğu halde manyetik kavrama kasnağı çekmiyor kendine ve kompresörü çevirmiyor. oto elektronikçiye gösterin aracınızı opel özel servise götürüp bi kontrol etsin.. tesisatında bi sorun olacağını sanmıyorum bu arada...

Geri