klima hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xmyy_24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xmyy_24

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımda klimayı açınca hararet 100 e çıkıyor normal mi yoksa bir sıkıntımı var? klimayı açmadığım zaman 90 ı geçmiyor yola gideceğim 1500 km yok yapacağım ama kafam rahat değil :(

Normal gorunen bi durum. ( 100 dereceye cikmasi)
Onemli olan
Fan aciyormu?
Uzun yolda hararet 90 da kaliyormu?

Şehir içinde değer normal ama uzun yolda bu değere çıkıyor ise normal değil araç uzun yolda fan açmaz şahsen benim araç açmaz.

Opel lerde 2 kademeli fan sistemi var 1 kademede 95 de 2 kademede 105 de acıyor diye biliyorum

Bu 100 derece olayını çok duydum ama benim bugüne kadar kullandığım 3 opel de ne klimalı nede klimasız 100 dereceyi hiç görmedi. 90 sabit hep. Uzun yolda 90 nın az aşağısında şehir içinde hep 90. Bence 100 derece olması problem

Bazi opeller 100 u buluyor.c kasa asla 100 e ulasmaz mesela.b1 b2 kasa vectralar astra g ler belki rahatlikla 100 dereceye ulasiyor ama bisey olmuyor nasilsa.kucuk bir ayrinti c kasa ornegin 100 dereceye ulassa cok tehlikeli ama bunlarda bisey olmuyor demek ki normal olma ihtimali var..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazi opeller 100 u buluyor.c kasa asla 100 e ulasmaz mesela.b1 b2 kasa vectralar astra g ler belki rahatlikla 100 dereceye ulasiyor ama bisey olmuyor nasilsa.kucuk bir ayrinti c kasa ornegin 100 dereceye ulassa cok tehlikeli ama bunlarda bisey olmuyor demek ki normal olma ihtimali var..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende b1 ve b2 vectra vardı şimdi g kasa astra var 100 dereceyi daha hiç görmedim allaha şükür. bugune kadar antifiriz koymadan hiç kullanmadım belkide antifiriz etkiliyordur.

uzun yolda fan açmıyor şehir içinde 2. kademe fan açıyor klima açık olunca insan ister istemez tedirgin oluyor

uzun yolda fan açmıyor şehir içinde 2. kademe fan açıyor klima açık olunca insan ister istemez tedirgin oluyor

fan açıyorsa tedirgin olacak bir durum yok.. (harareti kırmıızıya getirmediğin sürece)

Geri