Klima gazi

aliabdullaharslan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2000 model cdx aracim da geçen gün sanayide radyatör değiştirirken klima gazida boşaldi ve arçelik servisinde gaz koydurmak istedim birkaç çeşit gaz olduğunu söylediler
şimdi sormak istediğim bu araca hangi gazi ne kadar koyacaz bide klimaya gaz nereden basiliyor

ali abdullah arslan

the imam

2000 vectra cdx

sanayilerde araba klimalarıyla uğraşan yerler var (otobüs minibüs araba klimaları)
ne kadar giriyor tam olarak bilmiyorum ama klima gazı ön radyatör tarafında klima peteği var üstünde 2 adet sibop vardırordan kontrol edilip ilave ediliyor

ya onun makinası var da servisde yapıyorlar çeşiti varmıymış yafff öğrenelim bakalım bende bilmiyorummmm

Ne kadara mal oluyorsa yazda bizde öğrenelim

gazın maliyeti 20-30 lira falanmış ama servisde çalışan eleman gazın nerden koyulduğunu bilemedi haliyle bende bilemedim tabi bilen arkadaşlardan yardım bekliyoruz işte

arkadaşlar 2000 model cdx aracim da geçen gün sanayide radyatör değiştirirken klima gazida boşaldi ve arçelik servisinde gaz koydurmak istedim birkaç çeşit gaz olduğunu söylediler
şimdi sormak istediğim bu araca hangi gazi ne kadar koyacaz bide klimaya gaz nereden basiliyor

ali abdullah arslan

the imam

2000 vectra cdx

Sizin aracınıza kaç gr gaz basılacağı motor kaputunu kaldırdığınızda orada yazar. Tahminim 900 gr gaz basılması gerekli. Sadece gaz basmakla bu iş bitmiyor komprasör için bi miktar yağda basılıyor. Tam verim almak için klima gazını serviste bastırmanızı öneririm.

senin bulunduğun yerde opel servisi falan yokmu,yada opelden anlayan usta? arcelik servisine neden götürdünki,opel servisine götürsene

arçelik servisinde arkadaş çalışıyodu da ondan götürdüm hem yakında servis de yok arkadaşlar

Aracın ön kaputunu aç, akünün ön tarafındaki panelde bulunan etikette klima gazı için gerekli bilgiler mevcut. Yanlız bu işin arçelik servisinde yapılabilecek kadar basit olduğunu düşünmüyorum.

Geri