Klima gazi

VECTRA99

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aRKADAŞLAR MERHABA. gEÇEN GÜN KLİMA İLE İLGİLİ SORUNUMU YAZMIŞTIM. sERVİSE GİDİCEM DE, GİTMEDEN SORAYIM İSTEDİM. 99 MODEL, 2.0 16 V VECTRAM VAR. KLİMA GAZI MİKTARI NEDİR BU ARACIN? STANDARDI NE? KİMİ 750 GR. BASTIRDIM İYİ OLDU DİYOR, KİMİ 600 GR. İYİ DİYOR. BU ARACI GÜÇTEN DÜŞÜRMEYECEK, ORİJİNAL MİKTARI BİLEN VARSA, YARDIMCI OLABİLİRSE ÇOK SEVİNİRİM. SAYGILAR...

BİR DE ARAÇLA Bİ YERE GİDİP GELDİĞİMDE, STOP EDİP İNİNCE ARAÇTA Bİ BENZİN KOKUSU VAR. SEBEP NE OLABİLİR??? BYE

bende 600gr bastırdım ama tamamen boşaltıp basmıyolar zaten. içinde eksik olan kadarı basıyolar. totalde ne kadar gaz alır bilmem, seninde bilmene gerek yok bence. servis eksik olduğu kdr basar gazı

klima gazı hakkında bilgim yok ama tüpüyle alıp kendin doldurursan çok karlı olduğunu duydum hem arabada hem de evde kullanabiliyormuşsun. benzin kokusununda kesinlikle 95 oktan üstü kullanmaktan kaynaklandığı hakkında deneyimim var. siz kaç oktan kullanıyorsunuz?

ben 600 diye biliyorum

95 oktan kullaniyorum ama benzin kokusu var???

O ARAÇLAR İÇİN EN FAZLA 650-700 GR OLMAKLA BİRLİKTE GAZ BASINCINI ÖLÇMEK İÇİN KULLANILAN MANOMETRE İLE DEĞERLERE BAKILIR VE ONA GÖRE EKSİK GAZ VARSA BASILIR. araç klima gazı normal klimalardakinden farklıdır. kendinizin basmasını tavsiye etmem. sisteme zarar verebilirsiniz.

Geri