klima gazı yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M3 CSL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M3 CSL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar klimanın kompresoru değişti, gaz bastık boruları kopukle kontrol ettık,sorun yoktu, başlarda soutma baya ıyıdı, 1 hafta sora ıse soutma olmadığını farkettım,
ön radyatorun orlardakı boruları kopukle kontrol ettık başka nerlerden kaçak yapabılır? bunu tam tespit edeceğimiz bi cihaz varmı
birde ön camın altından klıma çalısırken sıkırtı seklınde bı ses gelmeye başladı, havalandırmaların arkasında tanımlanamıyan bı yerden:)
tesekkurler sımdıden..

forumda bi arat istersen serkan. çabucak bi cevap bulabilirsin belki soruna.

baktım şöle bi,vakum kontrolu yapan cıhazlar varmıs bıde klıma radyatorunden kaçak olabilrimiş, net bı cvp alamadım acıkcası..

baktım şöle bi,vakum kontrolu yapan cıhazlar varmıs bıde klıma radyatorunden kaçak olabilrimiş, net bı cvp alamadım acıkcası..

bosch car service lerden birinde yaptırdım klima kontrolünü. ben dede kaçak var dediler. zaten gaz basmak için olan alet sistemin temizliğini ve kaçak kontrolünü yapıyor. bana kaçak var diye gaz basmadılar o zaman.

Ne uğursuz olaymış başka sorunlarada neden olmuştu değil mi? Kompresörü neden değiştirdin? Borular sağlamsa Kompresörden kaçırıyodur büyük ihtimal.

Bide ustanı değiştir istersen.
Sorunuun hallolacatır. Anladığım kadaryla klima kompresörünü de haybeden değiştirmiş ki klima kompresörü öyle ucuz bi parça değil.
Renkli boya ile gaz bazmadan kaçak kontrolü yapılıyor. kaçak olan yer boyanır.
sizinki eski usul köpükle yapmış sanırım ne bu tüp mü kontrol ediyor.
bu sistem komple bi bütün hangi yerini köpükle kontrol edeceksin gördüğü yerleri eder görmediği yerler kalır. + ufak kaçakları göremebilir.
İç hava radyatörünüzden de kaçyo olabilir. Senin tanımlanmıyo dediğin yerde.
Ama en saglıklısı doğru düzgün klima işi yapan birine gidin.

Son düzenleme:
basınçlı hava ile kontrol ettirdim ben müşür lerden kaçırıyordu.ustanız bulamamış anladığım kadarıyla

Bide ustanı değiştir istersen.
Sorunuun hallolacatır. Anladığım kadaryla klima kompresörünü de haybeden değiştirmiş ki klima kompresörü öyle ucuz bi parça değil.
Renkli boya ile gaz bazmadan kaçak kontrolü yapılıyor. kaçak olan yer boyanır.
sizinki eski usul köpükle yapmış sanırım ne bu tüp mü kontrol ediyor.
bu sistem komple bi bütün hangi yerini köpükle kontrol edeceksin gördüğü yerleri eder görmediği yerler kalır. + ufak kaçakları göremebilir.
İç hava radyatörünüzden de kaçyo olabilir. Senin tanımlanmıyo dediğin yerde.
Ama en saglıklısı doğru düzgün klima işi yapan birine gidin.

yok kompresor ztn kıtlenmıstı onun deişmesı gerekıodu onda sorun yok;)

tamam su renklı boya denen olayı yaptırayım;) daha profesyonel bı yerde;)

Aynı sorun bende de var. Kompresore bakım yaptırdım. Keçesi değişti. Klima tesisatına bakım yaptırdım.Filtre falan değişti.İki defa renkli gaz koyulup test edildi. Kaçak bulunamadı. Gazı koyduruyorum 10-15 gün soğuk hava veriyo ama daha sonra dışardaki havanın aynısını vermeye başlıyor, soğutmuyor. Bıktım bu klima ile uğraşmaktan

komprosörü bı baktır derim söküp bakıyolar içine bi sıvı maddesi atıp bakıyolar

Geri