klima gazı bilgi olan arkadaslar

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
klima gazını ne kadarda bir kontrol etttirmek lazım

soguk ufluyorsa kacak yoksa gerk yok arkadasım paran coksa kontrol ettır makınaya baglat......
kısın zaman zaman calıstır klıma problem yapmaz

evet arada bi çalıştırmak lazım contalar sertleşme yapıyor sesli çalışıyor sonra klima ( örnek benimki :D )

evet arada bi çalıştırmak lazım contalar sertleşme yapıyor sesli çalışıyor sonra klima ( örnek benimki :D )

içinde gaz azaldığında da sesli çalışıyor bilginiz olsun...aynı bi yere sürtme sesi gibi ses geliyordu.gittim gaz eksikmiş ve yağı az olduğu için yağlama yapamıyormuş.yeni gaz ve yağ bastırdım ses de düzeldi...;)

saolsun son 6ayda 3 defa arıza çıkardı klima en sonunda bagırdım cagırdım kompressörü değiştirdiler.

Bir defa daha olursa dava açacağım. Zaten otomobilin kitapçığındada yazıyor.

1 yıl içinde 3 defa arıza cıkarması durumunda tüketici hakları geregi kendınızı savunabiliyormusuz.:p

Ek olarak sadece gazdan değil polen filtrenin kirli yada uzun süre değişmemesinden de klima tam olarak soğutmayabilir.

arkadaşlar benim limada sanki biraz az soğutuyor gibi ama havalandırmanın sağ tarafından fazla hava gelmiyor büyük bir sorun olabilirmi

Son düzenleme:
ben de yeni gaz bastrdım 15 bar gaz bastık dedi usta ama fazla etkli sogutmuyor. acaba neden ola bilir kacak kontroli yaptık yok tu
4 kademede bile etkli soguk gelmiyor.

Klima soğutuyorsa kontrol ettirmeye gerek yoktur. Klimada gaz kaçağı diye bişey olmaz. Gaz kaçağı varsa gaz bitmiş demektir. Kaçakla ilgili tamirat yaptırılır tekrar gaz doldurulur...

Geri