klima fren

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emree2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emree2

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arabayi ikigun once servise biraktim debriyaja basinca sarsinti yapiyor genelde birden ikiye alcagim zaman yapiyor sarsinti yada birden bosa alirken yapiyor usta bilmemne yuvarlak parca filan ad verdi simdi aklima gelmiyor buna normal dedi yani salladi beni...

ikinci sorun on sol taraftan lokurtu sesi geliyordu arada bir tabi bunada normal dedi bunada eyw dedim  ciktim arac birgun serviste kaldi ve 15 km surmusler arabayi..

soruma gelince klimayi acinca frene basinca park fren gibi ses geliyor her frene basinca yapiyor klima kapali iken yapmiyor ne bu ya iyiki araci servise biraktim saglam aracin..........koymuslar cok sinirliyim kusuruma bakmayin  suan karaburundayim tlfondan yaziyorum

Ynt: klima fren

sallanmaya normal mi dedi.onun ustalığını..arkasında durun yaptırın.bu aracın garantisi bitince size 2000 tlye hesap çıkartirlar o sorun için.bende sallanma falan 0.yani sizinki normal falan değil.

Ynt: klima fren

sallierim link' Alıntı:
sallanmaya normal mi dedi.onun ustalığını..arkasında durun yaptırın.bu aracın garantisi bitince size 2000 tlye hesap çıkartirlar o sorun için.bende sallanma falan 0.yani sizinki normal falan değil.
bu ilk gitmemden kaynaklaniyor..... simdi klima cikti acinca frene basinca hava doluyor ayagimi cekince bosaliyor sanki...

Geri