kusura bakma gokalp belki vardır ancak halen daha anlamadım ve bilmiyordum neyse saol...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ona baklırsa yolda giderken marşmotorunun da yanıp arabayı yolda bırakmaması lazım ama war bişi işte. forumda war galiba böle bi başlık
Marş motorunun kömürlerinden birinin kablosu kopup,marş motorunun demir aksamına temas ettiği zaman kısadevre yapıp yüksek elektrik akımı çekiyor.
Saygılar bizden.o zaman akü yetmiyor ateşleme için yetersiz akım gidiyor ve motor stop ediyor ...şimdi tam oldu sanırımtşkler TAnBaron abi..saygılar...
Marş motoru ile klima nın alakası vardır. Çünkü klima komprösörü çalışmak için motordan fazla güç çekiyor. Yani marş motorunu zorluyor. Marş motorunın durumu iyi değilse yakması normaldir.
Ama benim size dediğim iç hava fanıyla bi alakası yok.. Astra ların fan rezistans ları nerede.?
ÖzKan kardeşim teşekür ederim bizim araçta sembol yok sadece numaralandırılmış. Kitapçıgından bakmak gerek oda bende yok.