Klima Fan çalişmiyor Sigorta Saglam... Yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kusura bakma gokalp belki vardır ancak halen daha anlamadım ve bilmiyordum neyse saol...

sigorta panelinin üstüne semboller vardır fan sembolü felan rengi amperajı vs. yazması gerek. Mokia abi iyi bi bak bence..yada klima fanını devreye sokmak için çevirdiğin kumanda plastik tarzı bişiydir arkasındaki yuva sıyırmıştır siz çeviriyor sanıyorsunuzdur ancak dönmüyordur kontrol edin istersenz..

ona baklırsa yolda giderken marşmotorunun da yanıp arabayı yolda bırakmaması lazım ama war bişi işte. forumda war galiba böle bi başlık

yolda giderken marş motoru neden yanar sence... selenoid demek dişliyi volandan ayırmamış ısıdan endivi vs.. yakmıştır.. sanırım marş motoru dişlisi sürtünmeden partikülleri volanın üzerine yapışıp manteyik tutcunun çalışmasını engellemiiş olabilir....bu yüzden motor stop etmiş olabilir diye aklıma geldi birden...ayrıca gokalp ben sana bişiy demiyorum sadece duymadım dedim:D gerilmeye gerek yoq:D nese ..:D

ona baklırsa yolda giderken marşmotorunun da yanıp arabayı yolda bırakmaması lazım ama war bişi işte. forumda war galiba böle bi başlık

Marş motorunun kömürlerinden birinin kablosu kopup,marş motorunun demir aksamına temas ettiği zaman kısadevre yapıp yüksek elektrik akımı çekiyor.

Marş motorunun kömürlerinden birinin kablosu kopup,marş motorunun demir aksamına temas ettiği zaman kısadevre yapıp yüksek elektrik akımı çekiyor.

o zaman akü yetmiyor ateşleme için yetersiz akım gidiyor ve motor stop ediyor ...şimdi tam oldu sanırım:D tşkler TAnBaron abi..saygılar...

Marş motoru ile klima nın alakası vardır. Çünkü klima komprösörü çalışmak için motordan fazla güç çekiyor. Yani marş motorunu zorluyor. Marş motorunın durumu iyi değilse yakması normaldir.

Ama benim size dediğim iç hava fanıyla bi alakası yok.. Astra ların fan rezistans ları nerede.?

ÖzKan kardeşim teşekür ederim bizim araçta sembol yok sadece numaralandırılmış. Kitapçıgından bakmak gerek oda bende yok.

Marş motoru ile klima nın alakası vardır. Çünkü klima komprösörü çalışmak için motordan fazla güç çekiyor. Yani marş motorunu zorluyor. Marş motorunın durumu iyi değilse yakması normaldir.

Ama benim size dediğim iç hava fanıyla bi alakası yok.. Astra ların fan rezistans ları nerede.?

ÖzKan kardeşim teşekür ederim bizim araçta sembol yok sadece numaralandırılmış. Kitapçıgından bakmak gerek oda bende yok.

hangi numaranın neyin sigortası olduğu sigorta kutusu kapağında yazıyordur; röleleri inceleyin; oda sigorta kutusunun arkasında olabillir...

Bendede buna benzer bir sorun var klima çalışıyor ancak tam olarak soğuk hava üflemiyor.Klima buton ışığı yanıyor.Yalnız MAX butonuna bastığımda ışık yanmıyor.Bu konudada bana yardımcı olursanız sevinirim.

Geri