Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kullananlara ben gıcığım. akşam trafikte karşıdan gelen arabaların çoğu yakmış oluyor sisleri! dikkat çekiyor, tehlike yaratıyor. adı üstünde sis farı bu yav. sis varken kullanılır. hatta o yüzden arka sis farı solda tektir. adam seni sollarken görsün diye! sağda yok, neden, çünkü gerek yok. o kadar ekstrem durumda çalışmalı bu zırzavat yani. ben daha 2 kere açtım sis farını. ayrıca sık sık açan arkadaşlar sanırım zırt pırt değiştirmek zorunda kalıyordur çünkü acayip ısı üretir ve çabuk bozulur sis farı.
tamam orcinus . ben de gıcığım sürekliyakanlara . ama bir faydasıda lambası olmayan karanlık sokaklarda giderken dönüş yapacağın köşeleri bir nebzede olsa aydınlatıyor. bilhassa köyde iyi oluyor.
tamam orcinus . ben de gıcığım sürekliyakanlara . ama bir faydasıda lambası olmayan karanlık sokaklarda giderken dönüş yapacağın köşeleri bir nebzede olsa aydınlatıyor. bilhassa köyde iyi oluyor.