klima düğmesinin ucundaki sarı ışık

Valla arkadaşlar benim arabanında çoğu düğme ışıkları ve kalorifer düğme ışıkları, çakmak, vs. yanmıyordu özel serviste hepsini 20 ytl ye yaptırttım çok memnunum.arabamın içi ışıl ışıl oldu.

İşte bu kadar. Önemli olan işin düzgün hak ettiği bir ücrete yapılması. 45 ytl ye yapan farklı ne yapacaktı da..
Selamlarımla..

led cok ısınıyorsa ledin bir ucuna 47 kilo ohm bir direnç tak öyle lehimle ledler genelde 3 ve 5 volt için tasarlandığından 12 voltta çok ısınır ve ömrü çabuk biter

kolay gelsin

led cok ısınıyorsa ledin bir ucuna 47 kilo ohm bir direnç tak öyle lehimle ledler genelde 3 ve 5 volt için tasarlandığından 12 voltta çok ısınır ve ömrü çabuk biter

kolay gelsin

Bildiğim kadarıyla oradaki LED değil normal ampül, ayrıca LED'e 12 Volt verirsen ömrü cabuk bitmez, anında yanar...

Bildiğim kadarıyla oradaki LED değil normal ampül, ayrıca LED'e 12 Volt verirsen ömrü cabuk bitmez, anında yanar...

+1
ben bugun 2 tane yaktım hatta. igrenc bi kokusu var.

servis nasıl bir işlem yapacaktı 45 ytl ye merak ettim.

direk düğmeyi değiştirecek. +işçilik parası alacak. Serviste düzen böyle işliyor. Parça değiştirme ustaları çok yani.:D

servis nasıl bir işlem yapacaktı 45 ytl ye merak ettim.
hemen cevaplayayım
ampul 10 ytl
işçilik 23 ytl
kdv .......
al sana 45 ytl
bu kadar di mi arkadaşlar
sevabına bi değiştireyim demezler
hatta o dugmenin ışıgının senin yanlış kullanımından kaynaklı bozuldugunu idda eder bir de bizden başkası bunu değiştirmez diye naza çekerler
ahh ahhh...

benim arabadada olmustu servis 45 ytl dedi ,oto elektirikçisine gittim 3 ytl ye ampulu değiştirdi 2 sene oldu problem yok ,en iyisi git bi elektirikçiye 3-5 ytl ye hallet

Merhaba arkadaşlar, arabamı yeni aldım ve bende de klima düğmesinin ve yanındaki iç havalandırma düğmesinin ucundaki sarı ışıklar yanmıyor. Gittiğim özel servis bana da 45 ytl karşılığında düğmelerin değişmesini gerektiğini söyledi.

Ben ankaradayım ve ilkeruyucu arkadaşımız gibi bu işi ucuza halletmeyi istiyorum. Acaba ankara için bana tavsiye edeceğiniz bir adres var mı?

Yardımlarınız için teşekkürler..

ısınması pek de hayırlı değil.
corsa d için torpidoya aydınlatma takırtmak için servisle görüşmüştüm.servis hiç cevap vermeden kendi kafasına göre torpidosuna aydınlatma yapılan bir corsa d gösterdi.acıdım valla.
bu nedenle dikkatli olmak lazım...

45 ytl verin gitsin uğraşmaya değmez bence servis servis dolaşmaktan oturup lehimle uğraşmaktansa 45 lira fazla para değil gerçekten 1/3 depo benzin parası sadece.

Geri