klima dezenfekte kullanımı ile ilgili

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 09SLYMN89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

09SLYMN89

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar int.den klima dezenfekte spreyi aldım ve bunların nasıl uygulanacağı konusunda heryerde bilgi var ama o uygulama şekilleri beni tatmin etmedi açıkçası,arabanın temizlenmesi gereken yani kötü koku yapan yer polen filtresi ve evaparatörü,filtre temiz ama o pis.Ben şimdi diyorum filtreyi çıkarsam sonra filtre bölümüne elimi kolumu sokup içeriye doğru giden hava tüneline doğru hortumu sokup bassam spreyi olur mu??

Arkadaşlar int.den klima dezenfekte spreyi aldım ve bunların nasıl uygulanacağı konusunda heryerde bilgi var ama o uygulama şekilleri beni tatmin etmedi açıkçası,arabanın temizlenmesi gereken yani kötü koku yapan yer polen filtresi ve evaparatörü,filtre temiz ama o pis.Ben şimdi diyorum filtreyi çıkarsam sonra filtre bölümüne elimi kolumu sokup içeriye doğru giden hava tüneline doğru hortumu sokup bassam spreyi olur mu??
öncelikle selamlar seninkine benzer benimde sorunum var klimadan pis kokular geliyor bende klima temizleyici tezefekten ilacı aldım senin dediğin gibi polen filtresini söküp oradan ilacı sıktım sorun bir hafta kadar geçti daha doğrusu ilacın parfümü ağır bastığı için kokuyu duymadım ama etkisi geçince yine başladı yani bir çözüm olmadı kullandığım ilacın markası carpex ti internette würth ün buna benzer bir ürününü gördüm onun kullanma kılavuzunda şuna benzer bir şey yazıyordu "kılimanın su tahliye hortumundan içeri sokup oraya sıkınız " diyordu aslında dediğin bu yeri ve bu son dediğim su tahliye hortumundan her iki yerden bu ilacı sık bence bende en yakın zamanda deneyeceğim.

temizleme isi icin polen filitresi sökülecek...ortaki peteke bolca sikilacak her tarafina bos kisim kalmayacak... dis hava neminden bakteri olustugundan petekde koku yapar...
ilaclama bittiktden sonra yarim saat havalandirma calistirilmaz..

Son düzenleme:
Bu evaparator hava çıkış ızgaraları ile polen filtresi arasında bi bölümde diye biliyorum,eğer böyle ise bana verilen hortum 60 cm uzuzluğunda,bunun ucuna daha kendim ek yapayımmı yoksa yeter mi,gidebildiği kadar gitsin diyom aslında..

Bende geçen sene carpex kullanmıştım hiçbir işe yaramamıştı. Bu yıl sağlık açısından temizlik düşünüyorum yine ama kendim yapmak yerine yetkili servislerdeki kampanyadan mı faydalansam diyorum. 60 TL fazla gibi ama işe yarayacaksa değer gibi...

Geri