Klima Boruları

madtiqer13

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Arkadaşlar aracımdaki klima boruları yırtıkta e haliyle klimadan çok az hava veriyor bu boruları yaptırmak bane ne kadar maliyeti olur?

Arkadaşlar aracımdaki klima boruları yırtıkta e haliyle klimadan çok az hava veriyor bu boruları yaptırmak bane ne kadar maliyeti olur?
konuyu biraz daha açar mısın? klima borusu yırtılamaz, alüminyumdur. Üzerindeki klimaflex (siyah renkli kılıf izolasyon) yırtıksa az hava vermesi söz konusu olamaz. Son olarak ısıtma suyu boruları ise yırtıksa :eek: Aman Allah göstermesin daha büyük sıkıntılara yol açar...

Sorunu biraz açarsan daha çabuk yardım alırsın...

ama ben bir ustaya klimanın neden bu kadar az hava verdiğini sorduğumda kaputu açıp baktığında klima boruları yırtıkta ondan dedi

Onur bey' e katılıyorum sizin ustanız mecazi anlamda borular yırtık demiş fakat bende bu işin içindeyim boru yırtığı tabiri ne anlama gelir bilmiyorum ilk defa duydum.. Boru yırtılması gibi birşey olsa sistemde gaz kalmaz , gaz kalmadıgı gibide zaten verim almakdan bahsedemeyiz .

ama ben bir ustaya klimanın neden bu kadar az hava verdiğini sorduğumda kaputu açıp baktığında klima boruları yırtıkta ondan dedi
biz onları "ustacık" diye tabir ediyoruz. Sorunu çözemeyen ya da işine geleni doğru kabul eden ustalardır. Daha ciddi bir servise gitmelisin...

Geri